ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ cowboybursdag // søtsaker på pinne }

KL5A1761_cowboy_marshmallows_bursdag

Happy fredag! Jeg håper dagen din blir HERLIG ♥ Selv skal jeg tilbake til FestFabrikken Eiker for å hjelpe til med forberedelser til morgendagens åpning, deretter blir det kakekurs i ettermiddag. Jeg gleder meg! Kakekurs er så utrolig gøy, herlig å bli kjent med så flotte jenter – og ikke minst supergøy å se alle de LEKRE kakene alle lager! I ettermiddag er det basic-kurs, og ofte har deltakerne aldri trukket kake med marsipan tidligere – da er det ekstra stas å se de utrolig flotte kakene som dukker opp. Dette blir gøy! ♥

KL5A1768_cowboy_marshmallows_bursdag

Dagens bilder er ifra cowboybursdagen til minstemann – marshmallows på pinne! En slager hos de aller minste ♥ Jeg har brukt supersøte sugerør med kumønster ifra FestFabrikken – digger de! Sugerørene delte jeg i to, deretter festet i marshmallows – dyppet de i smeltet melkesjokolade og deretter knust kjeks. That´s it!

Happy fredag til DEG!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0