{ cowboybursdag // søtsaker på pinne }

KL5A1761_cowboy_marshmallows_bursdag

Happy fredag! Jeg håper dagen din blir HERLIG ♥ Selv skal jeg tilbake til FestFabrikken Eiker for å hjelpe til med forberedelser til morgendagens åpning, deretter blir det kakekurs i ettermiddag. Jeg gleder meg! Kakekurs er så utrolig gøy, herlig å bli kjent med så flotte jenter – og ikke minst supergøy å se alle de LEKRE kakene alle lager! I ettermiddag er det basic-kurs, og ofte har deltakerne aldri trukket kake med marsipan tidligere – da er det ekstra stas å se de utrolig flotte kakene som dukker opp. Dette blir gøy! ♥

KL5A1768_cowboy_marshmallows_bursdag

Dagens bilder er ifra cowboybursdagen til minstemann – marshmallows på pinne! En slager hos de aller minste ♥ Jeg har brukt supersøte sugerør med kumønster ifra FestFabrikken – digger de! Sugerørene delte jeg i to, deretter festet i marshmallows – dyppet de i smeltet melkesjokolade og deretter knust kjeks. That´s it!

Happy fredag til DEG!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...