Creepy HalloweenCupcake { Reblogging }

halloween-cupcakes-creepy med gravstøtte og hånd

Litt mer reblogging ifra meg ♥ Dagens halloweencupcake er litt annerledes! Når det kommer til kakedekorering ER det virkelig bare fantasien som setter grenser for hva man kan lage, så hvorfor ikke lage noe litt utenom det vanlige & moro? Cupcaken på bildet har jeg dekorert med litt raspet kokesjokolade for å minne om jord, deretter har jeg modelert en gravstøtte av svart marsipan. Teksten på gravstøtta har jeg malt med littegrann hvit matfarge/titandioksid. Av hudfarga marsipan har jeg modelert en liten hånd (lovlig mye lys her, så litt vanskelig å se – men men) som graver seg opp gjennom jorda. Haha! ♥

Gratis nedlasting cupcakewrapper finner du HER.

Marsipanpynt er et perfekt prosjekt for barna, om dere synes det er gøy. Kjøp feks utstikkere med halloweenfasonger om barna er små – da er det enkelt å få det til selv!

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...