Cupcake Wrapper til Morsdagen {Gratis nedlasting}

IMG_3983 cupcake wrappere morsdag
Velkommen! ♥ I dag kommer som lovet morsdag-wrapperne jeg designet, slik at du kan laste de ned og lage disse cupcakes’a selv – vær så god! ♥

IMG_3993
Klikk på bildet av wrapperen, slik at det blir større. Deretter høyreklikker du på bildet og lagrer eller kopierer bildet. Så åpner du opp bildet/wrapper’n i feks word, og justerer bredden på bildet til 21cm. (bredden på et a4 ark) Print deretter ut wrapperen din på grov hvit kartong. Jeg bruker ofte 10pk’n ifra Panduro, de er såpass grove at jeg fint kan smette cupcakes’a oppi når jeg vil dekorere de – uten at smøret siver igjennom og gir flekker på wrapper’n om de blir stående i kjøleskapet en stund før servering. Du kan fint bruke tynnere kartong/ark også – men da bør du vente med å smette cupcakes’n din oppi til like før servering. Da unngår du flekker!
lyserosa morsdag wrapper
Om du vil lage flere cupcakes med wrappere, får du plass til 4 slike bilder under hverandre på et a4 ark.
lyserosa morsdag wrapper mint
Klipp rundt wrapperne like innenfor linjen. Jeg liker å bruke favoritt-mønstersaksen min på den øverste buede linjen – da blir det en søt kant øverst på wrapper’n. Men du kan fint også bare bruke vanlig saks, smak og behag! ♥ Fest sammen wrapper’n med dobbelstidig teip langsetter den ene kortsiden. Stek cupcakes’a i vanlige muffinsformer, så smetter du de ferdigstekte avkjølte cupcakes’a dine oppi etterpå.
morsdag cupcake topper mint2morsdag cupcake topper tekst
Jeg laget også noen skilt/toppere, slik at du har litt pynt til cupcakes’a dine også, om du ønsker det! Disse punchet jeg ut med min 2inch scallop punch (blomstrete kant), men har du ingen puncher kan du klippe rundt de for hånd, en sirkel. Jeg printet de ut til at bildet var 5,8cm bredt (litt hvitt rundt de…) da passet de akkurat til stanser’n min.
morsdag cupcake topper2morsdag cupcake topper2 mint
Skriv ut to stk av hver, så fester du de til en cocktailpinne/tannpirker med litt dobbeltsidig teip. Så er pynten klar!
IMG_3999
Det var det hele for i dag, tusen takk for at du tittet innom bloggen min! ♥ Jeg håper du får en PERFEKT mandag og start på uken!!
Stor klem fra meg!

15 Comments

 • Anonymous on February 24, 2012

  Ja, håper det kommer etter hvert =) Joda, malen er jo den samme, så kan jo printe ut selv å. Bare litt lettere når det er ferdig “opptegnet” på arket 😀 og så er det ingen hobbybutikker igjen her hvor jeg bor, men både nille, europris og bokhandlere kan vel ha noen passende ark man kan printe ut på =)

  Pastellfarger høres topp ut ;o)

  Ha en riktig god helg 😉

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei igjen Anonym,

  Jeg skal se hva jeg får til etterhvert! :o) Men som sagt, malen er den samme som jeg har lagt ut flere ganger (når jeg legger ut gratis nedlasting), så om du printer ut en og legger den på scrappeark/mønsterkartong kan du bare klippe rundt og lage dine egne wrappere i ønsket design.

  Men, jeg lover å få lagt ut ensfargede etterhvert – jeg er bare ikke helt sikker på når det blir enda. Har lovt å legge ut litt mal til andre popcornbokser etc også – jeg kommer til alt etterhvert håper jeg! :o)

  Kunne jo vært veldig søtt med litt lyse pasteller til våren nå uansett om man skal feire dåp etc eller ikke. :O)

  Tusen takk for det, koser meg massevis!! ♥ Jepp, håper og tror jeg får kommet med litt blogginnlegg uansett – har iallefall store planer! :o)

  Ønsker deg en herlig dag i morgen!

  Stor klem!

 • Anonymous on February 23, 2012

  Ja, fremgangsmåte hadde også vært suuuupert 😉 hehe, men skjønner ting tar tid! Så er vel lettest å legge ut selv, siden du har malen og programmet.. og du har jo allerede lagt dem i mange forskjellige farger.. tar man bare bort teksten så fins det jo mange alternativ 😉

  Ja, lys blå, lys rosa og lys lilla hadde vært toppen!! =) (sånn rosa som du bruker på det meste her er fiiiin ;))

  Kos deg med besøket ditt 😉 men krysser fingrene for at du allikevel av og til har tid ålegge ut nye spennende ideer og kanskje noen ensfargede wrappere, om ikke så aaaaltfor lenge 😀

  Stor klem tilbake 😉

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei igjen anonym,

  Jepp – jeg skal se hva jeg får til! :o) Har lovet å legge ut fremgangsmåte på på hvordan lage wrappere etterhvert også, men det tar litt tid.. Mye enklere å bare lage noen ferdige! Det blir ikke med det aller første, vi er så heldige å ha besøk et par uker fremover nå (!) – men jeg jeg lover å lage det etterhvert!

  Jepp, rosa, blå og lilla! :O)

  Stor klem!

 • Anonymous on February 22, 2012

  Hei! Jeg har spurt før på et av innleggene, men husker ikke hvordan. Jeg lurte på om du kunne legge ut ensfargede wrappere – og da lurte du på farge i så fall.. nevnte det vel tidligere også, men kunne tenkt meg en som var helt rosa og en som var helt blå (ikke så mørk, men litt sånn lys-mellomblå eller noe, så man f.eks kan bruke til guttebarnedåp) =)

  Hadde blitt veeeeeldig glad om du en dag får tid å legge ut noen ensfargede 😉 og gjerne evnt flere farger også, hihi, lilla f.eks ?!

 • Tonerose on February 7, 2012

  Hei Anonym,

  Tusen takk! :o)

  Ja, jeg bruker en mal jeg har laget i photoshop – linjen rundt dagens wrappere. Jeg bruker alltid photoshop som redigeringsverktøy,da har jeg full frihet til å gjøre akkurat hva jeg vil!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 7, 2012

  Hei Anonym,

  Bare koselig – så bra at du er blitt en racer på merkelapper!! :o)

  ja, jeg har laget meg en mal jeg bruker når jeg designer wrappere – du ser den rundt wrapper’n i dagnes innlegg! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on February 7, 2012

  Hei Vibecke,

  Så koselig at du likte de! :o) Bare koselig!! Åh – så snilt at du vil lage slike til mamma’n din!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on February 7, 2012

  Hei Ann-Helen,

  Så koselig at du fant veien inn hit!! også så bra at du trivdes! :o) Høres ut som om du har fått masse inspirasjon, så gøy!! jepp, popcornbegre er et must.. hihi! det tar litt tid å brette, men er vel verdt jobben synes iallefall jeg!! :o)

  Kos deg masse med bursdagsforberedelser! Dette blir knallbra! :o)

  Stor klem!

 • Anonymous on February 7, 2012

  Hei!
  Nydelig!
  Hvordan lager du formen på wrapperne dine? Har du en spesiell mal?

 • Anonymous on February 7, 2012

  Takker for svar på hvordan du la på tekst på merkelappene dine, jeg har nå blitt en racer!! 🙂
  Nå har jeg et nytt spørsmål: hvordan lager du Wrapperne dine? Har du en mal du går etter?

 • Vibecke on February 6, 2012

  Heisann 🙂
  Tusen takk for nydelige wrappere og for masse inspirasjon!! Sånne ska eg lage til mamma på morsdagen 🙂

 • A-H on February 6, 2012

  Hei!

  Jeg ramlet innom da jeg var på leting etter bursdagsinspirasjon. Vi skal feire jenta vår som blir 9 år om 2 uker!

  Nå blir det popcorn-beger, macroner og marengs iallefall!!

  Så tror jeg jeg må lage disse fine etikettene påp brusflaskene også om jeg klarer:)

  Tusen takk for titten i din kjempeflotte blogg! Her kommer jeg garanter tilbake!

  Klem fra Ann-Helen

 • Roka Design on February 6, 2012

  God morgen frøken Kreativ;)

  Jammen er det ikke enda en ny uke…tiden fyker altså:)

  Kreativitetene dine er lagret flott og klar til bruk:):)

  Håper du får en fortryllende flott uke hos deg Tone:)

  Masse klem fra meg

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...