Cupcake Wrappere / ‘Muffinskopper’ – ToneroseDesign i BoligDrøm ♥

bolig drøm tonerosedesign

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag jeg dele noe jeg synes var supergøy med dere! hihi. I siste utgave av Bolig Drøm har de et scrappebilag – og der er noen av mine cupcakewrappere+skilt med! Kjempegøy!! ♥ Om du ønsker å laste ned disse/lese hvordan du kan går frem for å lage slike selv kan du klikke her. Jeg har også laget mange andre wrappere også, som jeg har lagt ut til gratis nedlasing – vær så god! ♥ Disse finner du her!

Jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG!! På meg blir det enda mer kakepyntlaging, og forhåpentlig tid til å få svart på litt mailer og kommentarer etterhvert..! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...