Cupcake Wrappere til Hello Kitty bursdag {Gratis Nedlasting}

IMG_9309 hello kitty bursdag cupcake wrappere
Velkommen! Jeg har fått flere herige henvendelser etter at jeg la ut bilder fra kakebordet jeg laget til bursdagsfeiringa til niesa mi for en stund siden. Bursdagen var forresten lyserosalilla – og med Hello Kitty tema! Henvendelsene har bla vært om jeg vil være så snill å dele wrapperne jeg laget til cupcakene. Og det er jo klart jeg kan! ♥ Nå skrev jeg navnet hennes på wrapperne, men det går såklart an å bytte ut det med noe annet!

IMG_9337
Jeg er jo litt glad i å gjøre detaljene personlige, men det er nydelig uten navn også! Har du ikke sett bildene av kakebordet, og har lyst til det – kan du klikke her og her så dukker de opp!
1 år cupcake wrapper hello kitty
Daniela ble ett år, men jeg tenkte at det kan jo godt være at litt større jenter har lyst på Hello Kitty bursdag også! Dermed har jeg laget litt ulike varianter, slik at du kan laste ned akkurat den som passer! ♥ Vær så god!
2år cupcake wrapper hello kitty3 år cupcake wrapper hello kitty
4 år cupcake wrapper hello kitty
Klikk på bildet av wrapperen du vil laste ned, da blir bildet større. Deretter høyreklikker du på bildet og lagrer/kopierer det. Hent bildet deretter opp i feks word, og juster størrelsen på wrapperen til den blir 21 cm bred. Print ut på grov hvit kartong, og klipp rundt wrapperen. Jeg bruker gjerne en mønstersaks på den øverste buede linjen. Deretter fester du sammen wrapperen med dobbeltsidig teip inni ene kortsiden.
5 år cupcake wrapper hello kitty
6 år cupcake wrapper hello kitty
Jeg har skrevet et eget innlegg om hvordan lage wrappere, om du er i tvil er det bare å titte innom her!
7 år cupcake wrapper hello kitty
Jeg laget vaniljecupcakes i selskapet, og jeg fylte de med friske bær, og sprøytet på kremfløtekrem farget lyserosa. Deretter pyntet jeg med små marsipanfigurer av Hello Kitty som jeg hadde laget klare på forhånd. Men EN cupcake ble pyntet litt annerledes – lille prinsesa fikk en helt egen cupcake såklart! Denne fikk et lite lys, noen lyserosa sommerfugler av marsipan – og selvfølgelig masse spiselig glitter på!
IMG_9234
Jeg håper dagens innlegg kan glede mange! ♥ Gi meg gjerne et lite pip om du bruker wrapperne, kjempekoselig å høre!!
IMG_9452
Tusen takk for at du tittet innom bloggen i dag, jeg håper du har en VIDUNDERLIG dag!! Stor klem!

12 Comments

 • Anonymous on April 10, 2012

  hei hei :o) tenkte å prøve meg på disse snart jeg , greier ikke vente hihi :o) hvor mye melis bruker du ca?:)
  er så glad i den nesquick smørkremen din:)) den er bare heelt nyydelig:)) -går det an å prøve noe annet enn sjokolade, nesquick i den tro?,sjokolade er alltid godt da :))siden den er så god hadde det vært gøy å teste ut med noe annet .. eks bringebærsyltetøy eller evt noe bær pulver , så blir det en bringebærkrem feks :o)

  klemmer anette:)

 • Anonymous on April 10, 2012

  :o)))

  klemmer anette:)

 • Tonerose on April 10, 2012

  Hei Anette,

  jepp, hello kitty burde være helt perfekt!! :o)

  Hjertelig takk søta, snill du er!! ♥

  Håper du får en herlig dag!!

  stor klem!

 • Anonymous on April 9, 2012

  Heihei!! ja hello kitty er jo midt i blink hihi :o))) hjertelig takk for tilbakemelding:)) er så kjempeglad for bloggen din, suuper herlig er den :o))! klemmer Anette:)

 • Tonerose on April 7, 2012

  Hei Anette,

  Åh – det kunne jo ikke passet bedre med litt hello kitty stash da!! Hihi, helt herlig! :o)

  Så herlig at du er tante til ei litta prinsesse!

  Bare koselig, glad du blir glad for det!! ♥

  Stor klem!

 • Anonymous on April 7, 2012

  Heihei:)) ok, tusen takk :o)).. blir sånn bløtkakeaktig.. så søte:)).. så nydelige med disse wrapperne også :o))er tante til ei lita prinsesse på snart ett år, perfekt utover hihi.. igjen 1000 takk for at du deler…så snill du!:o))

  klemmer anette:)

 • Tonerose on April 7, 2012

  Hei Anette,

  Jepp!! :o) Det er det jeg har brukt her! Dvs, jeg bruker gjerne melis istedenfor sukker da, men det er vanlig kremfløte! Det blir litt mer “bløtkake-aktig” når det er kremfløtekrem på vaniljecupcakes’a – er gjestene glad i det, er jo det perfekt! Og nydelig å farge i alle mulige pastellfarger! :o)

  Hjertelig takk for det! håper du har en herlig påske også!!

  Stor klem!

 • Anonymous on April 6, 2012

  heihei!!sååå skjønne :o)) utrolig nyydelige… kan jeg spørre deg..er det vanlig fløtekrem du bruker, ?:)-piske krem med sukker og pastafarge går det an …?:O) Ønsker deg en Herlig påske!!
  klemmer Anette:)

 • Tonerose on March 30, 2012

  Hei Anne Lene,

  Bare koselig! :o) Så bra at du fant en butikk som selger wiltonprodukter! Oj, så bra!! Kan det bli bedre??

  Hadde vært kjemepgøy å se bilder etter selskapet(ene) – om du har lyst til å dele!! :o)

  Kos deg videre med forberedelsene!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 30, 2012

  Så gøy at du likte det Marthe!! hihi, ja det hadde nok vært STAS ja!! :o)

  Hjertelig takk søta!!

  Håper du får en NYDELIG dag!

  Stor klem!

 • Anonymous on March 28, 2012

  Takk snille du 🙂
  Jeg kommer bruke wrappersen och har funnet en svensk nettbutikk som selger Wiltons produkter. Fant t.o.m en ferdig Hello Kitty figur å ha på kaka 🙂
  Tusen takk for all hjelp,
  Anne Lene

 • Marthe on March 28, 2012

  Så utrolig søtt!! Tipper at lille snuppa mi hadde blitt helt henrykt om jeg hadde lagd Hello Kitty bursdag i august! Masse inspirasjon å hente her! Flinke deg!!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...