Cupcakes i iskrem-kjeks {Tips til Barnebursdag}

IMG_26032 cupcakes i iskremkjeks barnebursdag bursdag
Velkommen! Til bursdagen til Daniel laget jeg cupcakes i iskremkjeks-stryller. Skal si unga ble spinnville da de oppdaget de!! hihi. Daniel har aldri fått smake noe lignende tidliger – det falt uten tvil i smak! ♥ “Iskremen” pyntet jeg såklart med litt snøkrystall-strøssel, samt blå m&;m’s – slik at de skulle passe litt inn med resten av kakebordet!
IMG_1979 cupcakes i iskremkjeks barnebursdag bursdag
Jeg brukte et muffinsbrett da jeg stekte cupcakes’a, og støttet opp kjeksen  med sølvfolie mellom de. Deretter fylte jeg de halvfulle med cupcakerøre. Da de var ferdigstekt sprøytet jeg på favoritt-sjokoladekremen med en wilton 1M tipp, og strødde over litt snøfnuggstrøssel. Så avsluttet jeg det hele med en blå m&m! For at cupcakes’a skal stå rett mens jeg sprøyter på kremen, plasserte jeg de i små glass med litt sukker i bunnen.  (jeg var usikker på hvor lenge jeg skulle steke muffinsa, men endte opp med ca samme tid som vanlig. Noen av kjeksen ble bittelitt svidd helt øverst, men det kunne jeg fint bare knekke bort)

IMG_1982 cupcakes i iskremkjeks barnebursdag bursdag

Å lage cupcakes på denne måten er både nusselig og dekorativt – også SÅ praktisk!! Litt mindre kliss med barn som spiser cupcakes når de enkelt kan holde i kjeksen. Perfekt, rett og slett! hihi.
IMG_25992 cupcakes i iskremkjeks barnebursdag bursdag
Det var det hele for i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, måtte dagen i dag bli NYDELIG! Stor klem fra meg!

Nå har jeg registrert meg på
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/ff0b0c5b9af1ddd34e2f177f385e0c4436f055c3

6 Comments

 • Tonerose on January 25, 2012

  Hei Min Stil,

  Så koselig at du fant veien inn hit – velkommen! :o) Kjempestas at du titter innom igjen! ♥

  Tenker du på de små plastbegrene jeg fikk tak i til bursdagen til Daniel? Tror du ikke jeg lette meg GRØNN etter slike OVERALT?? uten hell?? Jeg endte til slutt opp med å spørre et sted de selger deilig italiensk iskrem – om jeg kunne få lov til å kjøpe noen begre av de.. Og det kunne jeg såklart! wohoo! hihi. Små barn store gleder! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on January 25, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig takk!! ♥ Snille deg, tusen tusen takk for det! Moro at du blir inspirert!

  Stor klem! :o)

 • Tonerose on January 25, 2012

  Hei Hanne,

  Hjertelig takk!! ♥ Ja, ikke sant?? da blir det ikke SÅ mye kliss å spise cupcakes med massevis av krem på heller, hihi…

  Stor klem!

 • Min Stil on January 25, 2012

  Hei!
  Fant bloggen din da jeg googlet cakepops 🙂 Her kommer jeg nok tilbake!
  Men jeg lurte på en ting; hvor har du kjøpt de iskrembegerne dine?

 • Anonymous on January 25, 2012

  sååå lurt:)) og nyyydelige var de:)) du er så utrolig flink og kreativ!! Blir så inspirert :o)) tusen takk for en herlig blogg :o)))))))

 • Hanne`s kaker on January 25, 2012

  Så smart da! De ble jo superlekre:-)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...