Cupcakes til Barselbesøk eller Barnedåp

cupcakes til barselbesøk baby cupcakes dåp IMG_4045
Velkommen! Jeg var visst litt raskt til å si at gutta var MYE bedre i går, men men. Det går iallefall absolutt rette veien! Blitt litt dårlig med kommentarer her inne og svar på mail – jeg håper og tror gutta straks er friske igjen, og jeg er tilbake som normalt! ♥ I dag kommer det litt bilder av søte cupcakes du kan lage til barselbesøk, hadde det ikke vært koselig å overraske med slike når du skal avgårde og hilse på nyfødte lille prinsessa? …eller prinsen, såklart! ♥ Om du er så heldig at du snart har termin selv, er disse små herlighetene PERFEKTE å bake og dekorere – for deretter å smette i fryser’n og ta opp etter at skatten har blitt født! Kunne det vært gøyå sette frem slike når familie og venner kommer i barselvisitt?

cupcakes til barselbesøk baby cupcakes dåp IMG_4031
Jeg har bakt sjokoladecupcakes, og pyntet de med nesquick-kremen min – den er farlig god! hihi.
cupcakes til barselbesøk baby cupcakes dåp IMG_4036
Kremen sprøytet jeg på med en wilton 2D tipp, synes den gir så søt “blondeeffekt”.
cupcakes til barselbesøk baby cupcakes dåp IMG_4040
Pynten har jeg laget av marsipan som jeg farget lyserosa – jeg har brukt vanlig marsipan ifra matbutikken og blandet den med hvit matfarge, og bittelitt rosa. Du får også kjøpt ferdig hvit marsipan, da er det litt raskere.
cupcakes til barselbesøk baby cupcakes dåp IMG_4042
I morgen tenkte jeg å legge ut trinn-for-trinn hvordan du selv kan lage denne marsipanpynten, titt tilbake da om du er interessert! ♥
cupcakes til barselbesøk baby cupcakes dåp IMG_4043
Dagens cupcakes har jeg smetti oppi valentines dag wrappere, jaja. De er iallefall lyserosa! hihi. Det var de jeg hadde liggende… Skal se om jeg ikke etterhvert får designet noen wrappere som passer til babybesøk, det kan det jo hende flere har lyst på?
cupcakes til barselbesøk baby cupcakes dåp IMG_4045
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥  Jeg håper du får en HERLIG dag!! Stor klem fra meg!

8 Comments

 • Tonerose on March 12, 2012

  Så bra de falt i smak Marthe!! ♥ Gleder meg til vi sees igjen!!

  Stor klem!

 • Anonymous on March 2, 2012

  Kjempesøte cupcakes du lagde! og de smakte jo SÅ godt også!!:-) Klem Marthe

 • Tonerose on February 29, 2012

  Hihi, så søt du er A-H! Mhmmmm, FARLIG god!! hihi!

  Hva slags farge brukte du? Jeg bruker gjerne flytende hvitfarge ifra wilton eller americolor,og man må gjerne ha oppi en del om man vil ha den kritt hvit. Jeg pleier gjerne å farge inni en ikeapose (ziplock plastpose – så slipper det å bli så grisete, mamma’n min som lærte meg det!) Om den er klissete når jeg tar den ut bruker jeg bare melis for å få den god å jobbe med. Men det tar litt tid å få fargen jevn desverre – ikke like krevende som å farge rødt eller svart – men nesten! :o)

  Vet ikke om dette var til så mye hjelp – men du kan også få kjøpt ferdig hvit marsipan på spesialkakebutikker – eller feks panduro! :o) Selv pleier jeg å farge, men det er litt ekstra jobb..

  Tusen takk for det, håper du også har en flott kveld! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on February 29, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig takk for det! ♥ Jepp, den kommer i morgen! :o) Jeg håper og tror jeg skal få laget litt wrappere etterhvert, hadde jo vært nusselig å hatt både i lyseblått og lyserosa…! Pynter jo SÅ opp med litt wrappere!! :o)

  HJERTELIG takk for det!! De er heldigvis MYE bedre!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 29, 2012

  Tusen takk for det Katrine! ♥

  Jeg håper du har en HERLIG kveld!

  Stor klem!

 • A-H on February 29, 2012

  Åh, får så lyst på! Vet nemlig at den kremen er innmari god! ( må lages ved første anledning;)

  Ang. farging av marsipan, hvordan gjør du det? Jeg prøvde jo med hvit, dytta litt nedi her og der, knadde og knadde men synes ikke den ble jevn…Og så ble marsipanen veldig klissete etterhvert!

  God kveld! Klemmer

 • Anonymous on February 29, 2012

  Så søte =) gleder meg til fremgangsmåten på pynten kommer =) og kanskje etter hvert wrappere =)
  God bedring til guttan dine 😉

 • Katrine on February 29, 2012

  Så nydelege Tone

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...