Da er drueranka hengt opp!

IMG_0511 drueranke
Velkommen til ToneroseDesign! Hjemme hos oss har været svingt veldig de siste dagene, og vi har hatt perioder med skikkelig sydenvær. Da har jeg og gutta storkost oss ute, med leiking, bading og haging. Jeg var så heldig å få en nydelig portal/rosebue av mannen min til bursdagen min – og nå har Lukas vært så snill og hjelpe mamma’n sin å henge opp drueranka i denne. Synes det ble herlig romantisk, akkruat som jeg håpet! Portalen er ifra Clas Ohlson om du lurte, jeg synes den er så grov og fin! Det er denne jeg har fått om du lurte, jeg ser de har salg på den andre de har som er litt mindre – til kun 300,-! hmm… hihi!
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!! Stor klem!
tonerose underskrift

2 Comments

 • Tonerose on June 11, 2012

  Hei Caroline,

  Takk takk, veldig glad for den ja! 🙂

  Jepp – den har jeg plantet i sørveggen av huset – der står den veldig lunt og varmt, og stortrives!! Tørt blir det også, da den er plantet inntil huset – den stortrives og har vokst seg DIGER! 🙂

  Takk for det søta!

  Stor klem!

 • Caroline on June 10, 2012

  Knallfin den portalen!!!
  Så stor den drueraknen din er,står den på en veldig lun plass?
  Ble hvertfall knallstilig:)
  Klem Caroline

Leave a Reply