Da er vi igang med støping!

støping med betong IMG_3137
Velkommen! Da er jeg og gutta igang med støping med betong – skal si det var suksess ja! Om du har tittet innom bloggen tidligere, har du sikkert fått med deg at jeg har støpt litt tidligere sesonger. Og i år blir det mer!! Gutta syntes det var SÅ stas å få være med å støpe – begge hjalp ivrig til. Klikk deg videre om du har lyst til å lese mer/se bilder av hva vi laget…

IMG_6639
Da jeg var noe usikker på hvordan det ville være å støpe med så ivrig hjelp, begynte vi litt smått. Jeg har et par nydelige engleformer som jeg synes er helt herlige – de måtte vi såklart støpe i! Denne lille engelen som du ser på bildet over, har fått plass på plantebordet mitt ute i hagen. Der syntes jeg den passet perfekt! Vi må nok støpe en til, slik at en kan ligge på steinbenken ved siden av postkassa også,slik som på bildet over…
IMG_3143
Den andre engleformen min er et “skilt” – denne er ganske mye større. Jeg er litt glad i engler, så i hagen vår passer slikt stash PERFEKT! Engleformene mine har jeg kjøpt på ebay, til dere som måtte lure på det! ♥
IMG_3149
Vi brukte også noen isbitformer (fra Ikea) til støping, litt gøy med slike småting som gutta kan få leike med.
IMG_3148
…og noen kjempekule sandkasseformer ifra Kosetante måtte også testes ut som støpeformer. Kjempegøy å leke med disse små borgene!!
IMG_3172
I morgen kommer et innlegg om hvordan jeg går frem når jeg vi støper med betong – i tilfelle du også har lyst til å prøve deg! Det er masse moro, og man kan lage SÅ mye spennende!! “Dørmatta” som du forresten ser på bildet over har jeg støpt en tidligere sesong!
betong IMG_3137
Dette lille hjertet som Lukas holder har vi støpt i en isbitform ifra ikea.
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper du får en KJEMPEFIN dag!! ♥ Stor klem fra meg!

15 Comments

 • reidun on April 18, 2012

  Herlighet sååå mye artig dåkke har laget,greit at ungene får ta del i det og =0)) blir jo så mye koseligere=0))
  klemz

 • Tonerose on April 13, 2012

  Hei Jane,

  Tusen takk for det! :o) Gleder meg til å titte innom bloggen din igjen!

  HIhi, ja ikke sant? Betong er helt herlig – så mange spennende muligheter!! :O)

  jeg håper du får en NYDELIG dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 13, 2012

  Hei Heimleg,

  Hihi, så herlig dattera di er!! også så flink du/dere har vært! :o) Kjempegøy at du ble inspirert til å lage marsipanpynt!

  Ja, betong er helt herlig å jobbe med – kos dere masse med støping!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 13, 2012

  Hei Henriette,

  Ja, ikke sant? herlig kombinasjon!! Jeg har ikke testet ut den boka du snakker om, men jeg har prøvd meg litt frem med støping av fat etc. Typisk fuglebad av rabarbrablad etc. Kjemepgøy! Men å lage blomsterpotter er en midt i blinken å lage – kan bli rålekkert!! husk å bruke noe for å få hull i bunnen av potta, slik at det blir drenering i den! :o)

  Kos deg masse med støping!!

  Jeg håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 13, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk for det! Skal si Lukas var rimelig stolt da vi var ferdige ja, kjempegøy!

  Jeg håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 13, 2012

  Hei Birte,

  Anytime! :o) jepp, man kan igrunnen bruke det meste – det kan vel ikke bli bedre enn det! hihi.

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 13, 2012

  Hei A-H,

  Hjertelig takk for det! jepp, ikke sant? Helt toppen – kjempegøy materiale å bruke!

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 13, 2012

  Hei Line,

  Hihi, ja ikke sant! :o) Tusen takk for det! Jepp, betong er helt herlig – man kan jo lage SÅ masse!! Kjempegøy!

  Jeg håper du får en HERLIG dag!

  Stor klem!

 • Jane on April 12, 2012

  Så mye fint dere har laget 🙂 Har veldig lyst til å teste ut betong jeg også, men ikke fått kjøpt meg en sekk med betong enda. Tror jammen jeg må en tur på butikken over helga jeg 😉

  Jeg har gitt deg en award inne hos meg 🙂
  klem Jane

 • heimleg on April 12, 2012

  Superfint! 🙂 Dette skal eg (me) også prøve! Eg lenka forresten til bloggen din i går, då eg forsøkte meg på litt foreinkla kakepynt á la Tone! 🙂 Dottera mi vart heilfrelst då ho såg hjartene og blomane i dag tidleg, og skulle “plukka” alle saman! Tusen hjarteleg takk for så mange fine idéar! 🙂

 • Henriette on April 12, 2012

  Åh… så fint! Jeg er så lysten på å prøve å støpe blomsterpotter. Er ute etter å finne ut om andre hageinteresserte har testet boken Vannspeil og betong i hagen. Har du kikket på denne eller generelt testet støping av blomsterpotter? Nydelig kombinasjon med røft og søtt – litt samme som dine englestøpinger 🙂

 • Lene on April 12, 2012

  Så mye fint dere har støpt, borgen var jo kjempetøff 🙂 Ha en NYDELIG dag <3

  Stor klem

 • Barnelykke on April 12, 2012

  Så herlig – har aldri tenkt på at det går an å bruke isbitformer og lignende 🙂 Takk for tips!!

  Klem
  Birte

 • A-H on April 12, 2012

  Kjempe mye fint dere har laget, her er det jo bare fantasien som setter grenser for hva man kan støpe:)

  God dag til deg:)

 • Har en drøm... on April 12, 2012

  Så mye fint du har laget i betong!!
  Det er et KULT materiale:)
  Likte veldig godt borgene, må jo være kult og ha i sandkassen – ingen lekeplassbølle som kan tråkke i stykker det huset, hihi:)

  Ha en fin fin dag ♥

Leave a Reply