Da snør det ute igjen… Så vi pusler på inne!

   Det var den vårstemningen – nå snør det jammen igjen! *sukk* Men men, krysser fingra for at det snart går over til regn, og at sola etterhvert titter frem! :o) Engelen på bildet holder egentlig en liten telyslykt, men jeg har hengt opp det gamle nøkkelknippet til huset der isteden. Synes det var litt søtt! Nøkkelknippe har fulgt huset vårt, vet ikke hvor gammelt det er – men huset nærmer seg 100år. Jeg blei så glad da vi fikk detta nøkkelknippe den dagen vi flytta inn i huset, navnet på huset er pressa ned i  en metallbit, og ulike gamle hengelåser og nøkler henger på. Koselig!

IMG_5246IMG_5249

Blomstene jeg har plantet ut har klart de siste netters kuldegrader flott – jeg hadde jo egentlig planer om å ta blomstene inn om natta, men så var det det å huske på ting da.. :o) Det er deilig å kunne ha blomster ute igjen, og herlig at de klarer seg selv om det her hos oss har vært nedi –4.  Moseplassen har forresten skrevet smarte tips til hvordan man raskt kan live opp utendørs nå tidlig vår, også hvilke blomster som tåler litt frost etc. Som alltid veldig bra innlegg!

IMG_5239 Stien fram til huset som endelig var begynt å bli bar, er nå dekket av snø igjen.. Men, det er heldigvis ikke så masse! Dette er utsikten fra kjøkkenvinduet, pil-grotta mi må det garantert gjøres noe med til sommeren. Den har fått seg en altfor stor påkjenning med denna snøen! Jeg håper bare inderlig den herlige lille feen min har overlevd inni der, trodde jeg hadde fått tatt inn alt av skulpturer i hagen-men den skulle jeg la sitte bare litt til.. Men glemte den såklart bort. Satser på at det har gått helt fint! :o)

IMG_5213

Siden været er så stusselig, passer det fint å pusle på med noe innendørs. Jeg og lille smurfen har drevet litt med decopage, synes disse søte gammeldagse englene er så herlige. Koselig å gjøre en potteskjuler litt mer sommerlig og nostalgisk, også måtte jeg jo lage litt egg nå i disse snart-påsketider! :o) Dekorerte også en lykt, men den tenkte jeg ha en del blonder el på også. Egg synes jeg det er aller koseligst med egne bilder på, men printeren er flyttet opp, og jeg holdt på nede.. Hihi.

IMG_5232 IMG_5218

Denne hvite duken er det mormoren min som har brodert for lenge siden, den er jeg så glad i! Jeg har den alltid fremme om sommeren, aller helst med en bukett friske blomster fra hagen oppå :o) Vanligvis pleier jeg rydde bort og finne frem pynt/duker etc gjennom de ulike sesongene, da jeg synes det er koselig å variere – og iallefall jeg gleder meg enda mer over å finne frem ting igjen, når jeg ikke ser de hver eneste dag. …også er det SÅ mye koseligere å gjøre reint når man forandrer litt samtidig.

IMG_5226

Et lite skilt måtte også til da jeg først var i gang, tenkte det kunne være koselig å henge det ute i inngangspartiet etterhvert. Kanskje med noe tekst på? hm. Seinere i dag satser jeg og lille engelen på at været er kjempefint, og vi kan ut på lang trilletur. Forhåpentligvis kommer vi oss også innom en butikk og får kjøpt litt sement, Tonerose har nemlig planer om litt hageprosjekt innendørs siden det ikke er så lett å gjøre noe utendørs enda.. Hm..  Husk Drivhusdrømme på nrk1 klokken 12:40 i dag, om du har lyst på litt hage-inspirasjon.

Klem fra meg  ♥

3 Comments

 • merethe on March 25, 2010

  Heisann 🙂 tusen takk for lang koselig kommentar på bloggen min. Det er alltid kjekt med nye “fjes”.
  Forstår at du er en hagegal person som liker mye av det samme som meg. Her er det et nydelig vårvær i dag og snøen smelter vekk. Men det er ikke så mange dagene siden det snødde. Fuglene synger så høyt at jeg hører dem helt inn. Ja denne årstiden er så herlig. Alt våkner til live igjen.
  Ønsker deg en flott kveld og velkommen tilbake skal du være.

 • Ida on March 23, 2010

  Hei,
  og takk for besøk på bloggen min i dag.
  Koselig! 🙂
  Våririsene er et vakkert syn.
  De finnes i flere farger.

  Snøen er borte her nå.
  Den låg helt frem til forrige uke, og hadde ligget siden før jul.
  Det har vært eventyrlig vakkert, men nå er jeg klar for vår, ja. 😉

  Du lager flotte og vårlige stemninger inne du, mens snøen ligger ute der.
  Fine blomster, vakker pynt og deilig gjærbakst. Forsett med det, og kos deg. Våren er like rundt hjørnet. 🙂

  God tirsdagskveld.
  Klem.

 • Linda on March 23, 2010

  Snø? der fikk du min aller største medlidenhet:) Tror jeg hadde dånet om det hadde kommet mer her nå… Er overklar for vår, og føler meg helt innesperret fordi jeg ikke kommer meg ut og kan gjøre det jeg vil:) Jeg er skikkelig utålmodig nå:) Så flink du er til å lage vakre ting, Koselige bilder:)

Leave a Reply