{ Dagens plan: kakekurs 24/7! }

IMG_44471

Jeg håper du får en FANTASTISK dag i dag! ♥

Selv er jeg så heldig å være på plass i FestFabrikken Event & Utleie – klar for kakekurs hele dagen! Veldig takknemlig for å få lov til å tilbringe dagen sammen med så mange herlige jenter – hjertelig takk for at dere vil være med på kurs! Kakekurs er alltid knallgøy, vi storkoser oss – og alle lager så mye fint. Kan man ha det bedre??

Håper du også får en vidunderlig dag ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...