{ Daniel 7 år // Paw Patrol bursdag }

Da har jammen minstemann allerede blitt SJU år gammel!

Daniel ønsket seg Paw Patrol – bursdag ♥

Bursdagsfeiringene med familie og klassen har blitt spredd litt utover, vi feiret litt tidlig med familie (like over jul) – og barnebursdagen måtte vi dessverre utsette da bursdagsbarnet plutselig fikk vannkopper. Men, masse bursdag ble det uansett!

Flere bilder kommer!

Daniel sin bursdag kommer like brått på etter jul hvert år, dermed designet jeg klart en del print osv i forkant slik at det ville være enkelt å rigge klart når tiden var inne (vi var så heldige å ha familiebesøk boende hos oss helt frem til bursdagsfeiring, og da er det deilig å ikke bruke masse tid på forberedelsene) I tillegg laget jeg klart det meste av innholdet på dessertbordet i forkant og frøs ned når jeg hadde tid, dermed var det raskt og enkelt  å rigge klart. I ekte JukseSuperMamma-stil! Visste du at vi har tilbud på  boka? + gratis frakt?? Løp og kjøp! =)

Jeg kan også dele ulike design jeg laget til bursdagen, alt fra popcornbokser til aktiviteter ved matbordet – to be continued! =)

MASSE inspirasjon, tips og gratis print fra tidligere barnebursdager finner du samlet HER, ønsker du de samlet etter kategori (Pokemonbursdag, superheltbursdag, prinsessebursdag osv) kan du klikke i menyen øverst på siden – i kategorien “Barnebursdag” finner du en rullgardinmeny med mange ulike bursdagstemaer =)

Har du lyst til å lage istand personlig dessertbord til dåp, konfirmasjon, bryllup eller bursdag kan du nå bestille noen av mine design hos Japan Photo – med egne bilder og tekst, til et komplett selskap. (mer om dette HER)  Alt fra invitasjonene til dessertbordet! =) Ønsker du heller gratis print til barnebursdag osv (ikke personlig med egne bilder og tekst) finner du masse å velge blant av mine gratis design HER.

Enjoy!

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem ♥

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...