Daniel ett år – Takkekortbildet

komp IMG_4398 daniel ett år
Velkommen! Jeg og Daniel var så heldige å være helt aleine hjemme her en dag, og da benyttet jeg såklart muligheten til en bitteliten photoshoot med minstemann! ♥ Han fylte ett år i januar, og nå syntes jeg det var på tide å få sendt ut takkekort for alle gavene han fikk! Litt uvant å ha så mye som skjer rett etter jul – men det er det jo bare å bli vant til, sånn blir det hvert år fremover! Det er masse kos såklart, bare litt uvant ♥ Takkekortene er akkurat ferdig, og jeg håper å få vist frem bilder av de i morgen. Det ble såklart litt scrapping! hihi.
Bildet av Daniel har jeg tatt hjemme i stua, og for at bakgrunnen skal bli så lys/hvit har jeg brukt en ekstern blits som jeg har plassert bak han. Blitsen er rettet mot veggen (panel), så er det bare å justere styrken på blitsen til bakrunnen blir helt brent ut – slik som jeg gjerne ville ha den. Jeg har SÅ lyst på papirbakgrunn etterhvert, men en ting av gangen. Til slike nærbilder fungerer iallefall dette veldig greit, så om du har en blits er dette en mulighet til å få en litt renere bakgrunn. Har du dessuten et forholdsvis rolig motiv (ikke en hyper ettåring, hihi), og litt god tid finnes det MANGE muligheter til hvordan du kan bruke blitsen til å lage spennende bakgrunner.
Tusen takk for at du tittet innom bloggen min i dag! ♥ Jeg ønsker deg en HIMMELSK dag!! Stor klem fra meg!

LagreLagre

6 Comments

 • Tonerose on March 4, 2012

  Hei Anonym,

  Tusen takk for det! :o)

  Jeg bruker et canon d7 kamerahus, og blitsen er en canon 430ex ii. Har lyst på en kraftigere etterhvert, men enn så lenge fungerer den flott! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on March 4, 2012

  Hei Reidun,

  HJERTELIG tusen takk søta!! Så snill du er! ♥ Kjempebra at det faller i smak, takk for det! :o)

  Håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 4, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk for det! ♥

  Så bra, ja jeg synes det er kjempekjekt å kunne “lage” slik bakgrunn selv. Da ser det så mye mer skikkelig ut med en gang!

  Tusen takk for det, håper du også hadde en herlig dag! :o)

  Stor klem!

 • Anonymous on March 3, 2012

  Kjempe finet bildet =) hvilken kamera er det du bruker og hva slags blits?+

 • Reidun on March 3, 2012

  Utrolig herlig disse bildene som du tar,nydelig gutt=0))
  E så mye gøyt og spennende du lærer oss her på bloggen din.Tusen takk for inspirasjon=0))
  Klemz

 • Lene on March 3, 2012

  Så flott bilde av den lille gutten din <3 Lærte noe nytt i dag også for bakgrunn på bilder har vært vanskelig mange ganger :) Ha en fantastisk lørdag <3

  Stor klem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...