Daniels Dåp del 3 – Dessertbordet! Inspirasjon og tips til et litt annerledes kakebord

Velkommen til I Toneroses Hage!
I går hadde vi bursdagselskap for skjønne lille gutten vår som allerede har blitt TO år! Det var stor stas, og vi storkoste oss alle sammen. Kjempegøy! Det ble forresten Bil-tema (etterhvert “Biler-tema”) – Lukas elsker nemlig å leike med biler!
IMG_2711Men i dag er det vel på tide å blogge litt mer fra dåpen til minstemann, jeg har jo ikke fått lagt ut noe innlegg fra dessertbordet enda. Hjertelig takk for de skjønne kommentarene deres her inne, det er nettopp på grunn av tilbakemeldingene om at dere setter pris på at jeg legger ut bilder til inspirasjon, at jeg driver med blogging!  ♥ Syntes jeg måtte starte innlegge med et bilde jeg tok av herlige minste prinsen i dåpskjolen, lille herligheten vår!
Om du ønsker å lese om hvordan jeg laget dåpskjolen kan du klikke HER

 IMG_2471    IMG_2477
For de av dere som har tittet innom bloggen min tidligere, vet dere at temaet for dåpen var Tatty Teddy, den søte ruftsete grå bamsen med blå nese. Dermed måtte jeg såklart ha Tatty Teddy på cupcakes’ne! Jeg laget små “lokk” av marsipan, når de får ligge litt til tørking vil de bli stivere – og holder formen sin fint. Lokkene farget jeg lyseblå, og plasserte små grå bamser på de, som jeg også laget av marsipan. Jeg pleier vanligvis bruke Rema sin marsipan forresten (Landlord) Til noen av muffinsene printet jeg ut små tegninger av Tatty Teddy på spiselig papir med spiselig blekk, og festet til marsipanlokkene.
IMG_2478    IMG_2546
Noen av marsipanlokkene preget jeg mønster i, ved å bruke vanlige stempler! Skjønne stempler med teksten “vår lille prins” etc..! Syntes det ble søtt, og rent og elegant. Til å plassere alle cupcakene, laget jeg et etasjefat av blomsterpotter og papp! Hvorfor ikke? hihi. Jeg malte det lyseblått og trakk det med lyseblått gavepapir med hvite prikker. Rundt kanten på hvert fat festet jeg lyseblå kartong fra Panduro, som jeg laget hakk i og tredde lyseblått silkebånd gjennom. På toppen av fatet plasserte jeg en bamse, og han fikk såklart partyhatt i samme papir som cupcakefatet!
IMG_2658    IMG_2641
Det ble litt hurra-meg-rundt med bildetaking, men her ser dere iallefall litt hvordan det ble! Jeg laget cupcake-wrappere av samme kartong som jeg laget invitasjonene (lysblå fra Panduro) – og printet ut med små bilder/tegninger av Tatty Teddy, dåpsdatoen, Daniel etc på de.. Også laget jeg små snitt/hull og tredde lyseblått silkebånd på toppen av de – syntes det ble nusselig! Utvalget av cupcakes var sjokolademuffins med sjokoladekrem (nesquick), vaniljecupcakes med jordbær og vaniljekrem, og vaniljecupcakes med krem (kremfløte) og blåbær. Og all med “lokk” av marsipan!
IMG_2622     IMG_2625
Det var litt allergier ute og gikk, og dermed laget jeg et eget stativ med cupcakes som ALLE kunne ha. Dvs allergivennlige ♥  Det var en smule “improviserte” oppskrifter, men det falt SÅ godt i smak! De har såklart også fått pynt i marsipan, men her har jeg laget hjemmelaget marsipan, og farget med pulverfarge. Det fungerte det også!
IMG_2638
…det var forresten første gang jeg laget marsipan selv, og la oss bare si det sånn at jeg nå forstår GODT at folk lager marsipan selv til jul!! Du og du! Nedless to say, så ble det ikke like mange marsipanlokk som det kunnet ha blitt.. hihi!  m-m-mmmm! Tror jeg må gjøre det til en tradisjon å lage hjemmelaget marsipan sammen med gutta til jul!
Om du vil lese om hvordan jeg laget dåpskaka og se flere bilder kan du klikke HER
IMG_2616     IMG_2617
Jeg laget litt ulike sjokolade-kjærligheter i babytema. Noen med små føtter, og noen med teksten “baby” – også noen runde med spiselig bilde av Tatty Teddy, navnet til Daniel og dåpsdatoen på. På de runde sjokoladepinnene festet jeg lyseblått stripete silkebånd rundt pinnen – syntes det ble nusselig! De små lyseblå “bøttene” er fra Nille.
IMG_2621     IMG_2620
Små esker brettet jeg av lyseblå kartong, og festet sammen med dobbeltsidig teip. Disse små popcornbegrene var en stor hit både blandt store og små! Potetgull hadde jeg i glasskrukker som egentlig er beregnet til å ha kubbelys i…!
IMG_2613 IMG_2614
Jeg laget også små bokser til de aller minste, og fylte de med Cheerios – frokostblanding. Helt perfekt for de å kunne holde selv, og forsyne seg med en og en liten ring. Anbefales! De søte små flaskene er flasker kjøpt på matbutikken – har innholdt fruktdrikk til babyer. Jeg fylte de med sjokolademelk, satt et lite sugerør i de, og gav de nye etiketter slik at de passet i stilen. Og her var det ikke bare de minste som forsynte seg! hihi.
IMG_2626
Disse bokstavklossene laget jeg av melkesjokolade, farget hvit sjokolade lyseblå til teksten, og fylte de med en oreo-kjeks i hver kloss.
IMG_2627
Melkesjokolade med sløyfe av hvit sjokolade farget lyseblå.
IMG_2668
“Mandelhjerter” som jeg trakk med hjemmelaget marsipan farget lyseblå, alt presset jeg ut med pepperkakeutstikkere i ulike fasonger som jeg syntes passet til Daniels dåp. Kroner, kors, tåteflasker, smekker, bodyer etc.
IMG_2667
Franske makroner laget jeg også blå (såklart! hihi), og fylte med smeltet sjokolade.
IMG_2632    IMG_2630
Som sagt ble det en smule hurra-meg-rundt med bildene, men men. Jeg laget for første gang amerikansk fudge! m-m-mmm!! Fordelen med masse av dette er at jeg kunne lage det på kveldene etter at gutta hadde sovnet, småkaker, makroner, fudge etc holder seg fint i flere dager sålenge det oppbevares riktig. Fudge laget jeg med sjokolade og peanøttsmak, og fargene ble såklart blått og brunt!
IMG_2639     IMG_2651
Sjokoladene som ligger foran fugde’n er forresten kindersjokolade som jeg har personalisert. Lyseblått, Tatty Teddy og personlig tekst! ♥ Cupcakes’ne på bildet over er bittesmå – bitesize! Disse minimuffinsene forsvinner raskt, også er det kjempegreit om man har lyst til å smake, men orker egentlig ikke en stor cupcake. Jeg laget sjokolade-mini-muffins med nesquick-krem, små lyseblå sukkerperler som pynt – og små toppere med ulike bilder av Tatty Teddy.
IMG_2641
Oversiktsbilde over den andre benken – jeg kunne ikke sette opp et dessertbord i stua, da vi var så mange at vi hadde langbord tvers gjennom stua. Så da ble det på benkene på kjøkkenet isteden.
IMG_2656
Nøtter til de som ikke ville, eller ikke kunne, ha søtsaker.  Og Toffifee da… mmm!
IMG_2637
Mamma laget et fruktfat for meg, og det var superdeilig! Også så lekkert!!
IMG_2657
Lyseblå store nonstop og blå M! Jeg dyppet saltstenger i smeltet hvit sjokolade – deretter drysset/rullet jeg de i sukker som jeg farget blått. M-m-mmmmmm! Det skal jeg lage igjen ja!! Supergodt med kombinasjonen salt og søtt – og sjokolade. hihi.
Og lyseblå marengs – perfekt om noen er allergiske til ganske mye.
IMG_2612    IMG_2661
Jeg laget sjokolademarengs også, og nougatcrisp – med litt lyseblå sjokolade på toppen for å matche.
IMG_2658
For første gang har jeg laget sjokolade fra scratch, til de som ikke kunne spise søtsaker. Denne sjokoladen er sunn! Men etter min mening smakte det ikke sjokolade… Jaja, nå var det jo ikke jeg som skulle spise den heller da! Men det falt i smak hos andre heldigvis
IMG_2555
Hershey Kisses Hugs… Smaken minner om kindersjokolade! Også plukket jeg lyseblå mintsjokolade og lyseblå nonstop til den store gullmedalje… hihi!
IMG_2663 IMG_2662
Dåpsdagen var en herlig dag, og vi storkoste oss MASSE med familien!!
Så stas at du tittet innom bloggen min, jeg håper du får en super søndag! Her skal vi gjøre klart til bursdagselskap nr 2 for Lukas, bare en times tid til gjestene kommer. ♥ I kveld gleder jeg meg til å svare på kommentarene her inne som jeg ikke har rukket svare på enda – hjertelig tusen takk!! Stor klem fra meg til DEG!

41 Comments

 • Siv Anita Nerøien on May 21, 2012

  Har smug titta på bloggen din i snart et år, å nå er planen å “låne” tatty teddy temaet til Olavs 1 års dag:) jeg innser at det vil bli som å hoppe etter Wirkola…du er helt utrolig:):) Men tar sjangsen på å prøve! hvordan har du laget merkelappene på krukker osv. Går ut i fra at du kanskje har en cuttlebug eller lignende? (det har desverre ikke jeg…) og alle de utrolig fine krukkene mede lokk? hvor får man tak i de?

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Hilde Elisabeth,

  Hjertelig takk for så gode ord snille deg!! :o) Kjempekoselig!!

  jepp – stjel i vei! hihi. Kjempekoselig at du forteller om bloggen såklart, det setter jeg pris på! :o)

  Ingenting av trykksakene her ligger ute desverre, disse laget jeg i word og var noe av det første jeg laget Dermed egner de seg ikke så godt å dele som bilder, slik som i senere tid når jeg har laget wrappere etc som et bilde i photoshop. Men Merkelapper har jeg laget et eget innlegg om hvordan man lager her på bloggen – det er til noen andre merkelapper, men der ser du fremgangsmåten om du ikke helt vet hvordan du skal gå frem! :o)

  Bokstavklossene – der har jeg bokstavklosser i papir (små esker) som er fylt med sjokolade og festet bordkort på – disse har jeg kjøpt på ebay. Bokstavklossene som jeg har som pynt på bordet, og som jeg har noen av på kaka er en first impression mold. Den kan du kjøpe på ulike nettbutikker, og jeg tror litt større kakeustyrsbutikker som feks cacas har dn her til lands. Til å lage sjokoladepinnne har jeg brukt en pretzelform ifra wilton. :o)

  Jeg håper dette var til litt hjelp, og kos deg masse med forberedelser!

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Hilde Elisabeth on April 1, 2012

  Jeg har aldri sett lignende! Jeg liker å pynte til dåp og bursdag selv og selv om jeg får høre at jeg har en gjennomført stil, er det ingenting i forhold til deg!! Du er helt rå!

  Takk for MASSE inspirasjon! Jeg elsker Tatty Teddy og derfor Tatty-Teddy-temaet ditt!

  Jeg lurer på et par ting; hvor er de lyseblå bokstavklossene fra? Er det disse du har brukt når du har laget sjokolade på pinne med baby-klosser? Og ligger noen av malene til Tatty-teddy-bordet ute? (Tenker på pyntesirkler, de du har rundt cupcakesene osv).

  Jeg kommer nok til å stjele litt herfra, men skal si hvor jeg har hentet det fra =)

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei igjen Ann Helen,

  Bare koselig såklart! :o) Ojojoj, så gøy!! Lykke til, og kos deg masse med forberedelsene!

  Tusen takk for det, håper du har hatt en herlig dag også!

  Stor klem!

 • modernestil on March 6, 2012

  1000 takk for kjapt svar:) då har eg eit utgangspunkt å gå etter. Skal ha 1års dag nåkommande lørdag… Iiiiiik.
  Ha ein goe tirsdag.
  Klem

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Ann Helen,

  Hjertelig takk for det!! ♥

  I de små bøttene har jeg først skjært til en liten kloss med oasis slik at pinnene vil stå stødig, deretter har jeg dekket den med sukker så det ser penere ut.

  Ti “lokkene” på cupcakes’a har jeg brukt en rundt kakeutstikker med bølgete kant (scalloped edges cookie cutter) Deretter har jeg brukt en lite sprøyteposetupp til å presse ut små huller i hver “blonde”.

  …hang du med? :o)

  Håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • modernestil on March 5, 2012

  wow, eg er IMPONERT:) du har jo eit unikt talent!!!!
  2 spm her: Er det sukker du har i dei blå bøttene for å få sjokoladene på pinne til å stå? og kva har du brukt når du lagte dei runde “lokkene” i marsipan på cupcakene? forstår ikkje heilt korleis du har fått huller og bølgete kant… Håper på svar. Klem fra Ann Helen

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Hilde,

  Søte deg! ♥ Hjertelig takk for det!! :o) Hmmm, hva hadde du hatt lyst på? Jeg bor i Drammen. Det er jo så kos å ordne istand til dåp, moro å gjøre litt ut av det!! :o)

  Ønsker deg en HERLIG dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 31, 2012

  Så koselig at de koser deg her inne Caroline!! ♥

  Stor klem!

 • Hilde alver selvnes on January 30, 2012

  Kjære kirkefolk! Beundringsverdig, munn min har fremdeles ikke lukka sæ 😛 du må vær den flinkeste dåpsplanleggeren og dåpsdesigneren æ nånn gang har hørt om, kor bor du? Lage du dåpsgodis på bestilling? Hehe..

 • Anonymous on January 4, 2012

  Takk for rask tilbakemelding:) Må innrømme at jeg koser meg med sidene dine:)

  Hilsen Caroline

 • Tonerose on January 3, 2012

  Hei Caroline,

  Hjertelig takk for det!! ♥

  Marsipanbamsene har jeg laget med en form ifra First Impression – deres silikonformer er helt nydelige! Også ble jeg SÅ begeistra da jeg kom over de på en nettside – de er jo akkurat like som tatty teddy!! :o) De har egen nettside – men det blir gjerne en del i frakt derfra. Ellers finnes det mange forhandlere som fører en del former, feks cacas i oslo har tatt inn en del former i det siste. :o)

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Anonymous on January 3, 2012

  Nydelig bord! Så mange flotte detalje. Likte godt marsipan bamsene du hadde på muffinsene- har du laget de på fri hånd eller har du en form du bruker?
  Hilsen Caroline

 • Tonerose on November 8, 2011

  ojojoj!! hva laget du rock candy av?? Spennende, det kunne jeg gjerne hatt lyst til å prøve meg på!! Hva gikk galt? :o)

  høres ut som en PERFEKT plan!! Moro med jungel-tema da! :o) Ja, og biler lurer seg gjerne med i bursdag til 2åring.. hihi!!

  Mhmmm, det er SÅ godt!! laget det nå til søndagen også, og de forsvant raskt ja..!! men bruk candy melts, da er det SÅ mye enklere enn vanlig sjokolade fordi det er en fordel at det stivner rimelig raskt…! :o)

  Hadde vært kjempgøy å se bilder!!

  Stor klem!

 • Anonymous on November 8, 2011

  helt ærlig har jeg ikke kommet lengre en at lista ligger hjemme og venter på å bli påbegynt. men må begynne i dag 🙂
  tenkte lage makroner, cup cakes med jungel tema og en kake med jungeltema. blir nok noen “biler” innspill også. skal lage oreo kake, gele og sjokolademouse. og så blir det jo diverse godterier. likte ideen din på saltstenger i sjokolade 🙂
  prøvde meg på rock candy, men det gikk ikke slik jeg ville. 🙁

 • Tonerose on November 8, 2011

  Hei Aina,

  jepp – jeg er omsider på facebook! :o) ToneroseDesign

  http://www.facebook.com/pages/Tonerose-Design/182945261786470#!/pages/Tonerose-Design/182945261786470?sk=wall

  Snille deg! Tusen takk for det!! :o)

  Ojojoj, så masse lekre kaker du lager!!! :o) Imponert ja! Flinke deg!! :o)

  Jepp, det er i smågodtavdelingen ja – men beregn god tid. Hihi. Det er flere farger i hver boks.. grmfgh. :o)

  Så gøy at det blir selskap allerede på søndag! det er ikke lenge til nei! Spennende!!

  Hva har du planlagt så langt? Moro!!

  Stor klem!

 • Anonymous on November 8, 2011

  ja jeg gleder meg. spørs pom jeg klarer å gjøre det så fint som hos deg, for du har virkelig lagt sjela ned i dette, og jeg er mektig imponert- det skal du vite- at dette kan du 🙂
  store dagen er om 1 uke, men tror det blir en barnebursdag allerede på søndag 🙂
  må nok ta meg en tur til europris da 🙂 i smågodtet du har vært?
  er du på facebook også. jeg har en profil der som heter “Ainas frosting”. skulle gjerne hatt deg der slik at jeg alltid har lett tilgang til bloggen din der. du er så inmari flink 🙂
  stor klem fra Aina

 • Tonerose on November 8, 2011

  HJertelig takk for herlige kommentarer!! ♥ Det setter jeg STOR pris på!!

  Såklart bare koselig å kunne være til hjelp, spør i vei! :o)

  Anonym; de blå store nonstopene og de blå mintsjokoladene har jeg “plukket” på europris! :o) Så gøy med godteribord til 2årsdag!! Hva har du planlagt så langt? Når er den store dagen? Moro!!

  Stor klem!

 • Anonymous on November 8, 2011

  for det første – WOW! kanll stilig. jeg driver med kakebaking en del selv og skal nå lage et “candy table” til min gutt som blir 2 år og leter etter blått godtero. så jeg lurte på hvor du har fått tak i de blå store nonstopene og mint dropsene?

 • HeRo on October 10, 2011

  Wow så utrolig flink du er..bare 1 brøkdel hadde jo vært nydelig..skal si du har klart ALT!!Tusen takk for masse god inspirasjon..har måtte linke deg fra bloggen min..Du er bare utrolig dyktig!!

 • MysHus on September 23, 2011

  Var på nett å fant bilder av Uki og fantorangen, samt drømmehagen i går. Tenkte å ha det på bånd til flaskene og evt posene. Samt et stort banner som skal henge over hageteltet. Kaken på voksenbursdagen tror jeg blir white cake med bringebær marsmellows mousse. Synes den er sååå god! Også blir det vel mmf lokk med Timmy på. Med sort magebelte eller noe. Mulig jeg kontakter deg underveis for litt veil og hjelp hvis det er greit?

 • Tonerose on September 22, 2011

  Ojojojoj MysHus, dette høres superbra ut!! :o) gleder meg massevis til bilder!!!

  hihi, genialt tema også – SÅ stas å tilpasse det etter hovedpersonen! Lukas synes det var suuuuuperstas med Biler-tema på 2årsdagen hans ja, det var vell verdt jobben! Så du innleggene jeg laget om feiringen hans? Det var rolig bursdagsfeiring hos oss da, men neste år tenker jeg det blir massevis av unger og da blir det nok litt mer aktiviteter planlagt også. Genialt med fiskedamm! :o) Jeg og Lukas laget forresten cookies på pinne i går, det var stoooor stas. Et lite tips! Høres veldig lurt ut å starte nå, det tar ganske så masse tid å lage istand…! (jeg har jo alt begynt å tenke på 1årsdagen til Daniel i januar, hihi).

  Hva slags kake kommer du til å lage? Spennende med feks Timmy! hihi. Gleder meg til å se!!

  nei, nå MÅ jeg innom bloggen din – altfor lenge siden!

  Stor klem!

 • Tonerose on September 22, 2011

  Hei Herlig Blanding,

  Hjertelig takk for det!! ♥

  Ja, tror de satte pris på det – hihi! :o) Nei, det tar litt tid ja.. Men er jo verdt det! Alltid litt knot å skulle ta bilder i sånne sammenhenger, men jeg fikk beskjed om at jeg måtte ta bilder slik at dere kunne få se! :o)

  Kjempekoselig at du fant veien inn til meg!! ♥

 • MysHus on September 22, 2011

  Takk for innlegget tonerose:-). Da skal jeg prøve meg litt frem. To års dagen er i 23 oktober, så jeg håper det ikke regner. Vi er utemennesker hele familien, så jeg synes det er fint å kunne ha barnebursdag ute. Da slipper jeg å ha 20 ekstatiske og ernergiske unger inne i stua:-). Planen er å lage tema fra barne tv. Hun er veldig glad i Uki, Fantorangen, Timmy og Drømmehagen så jeg tenkte å blande litt. Alle unntatt Timmy har samme fargeskala, så jeg tror jeg går for de. Det blir cakepops, grillpølser med pinnebrød på bålpanna og fiskeboller på spyd på grillen. Også blir det litt frukt og marsmellows spyd, popcorn, riskaker osv. Hjemmelaget juice og en god gammeldags fiskedamm med alderstilpassede poser med spennende ting oppi;-). Legger ut bilder etterhvert. Tenkte å begynne forberedelsene nå så jeg kommer i land:-). Må jo lage fin kake til voksenbursdagen også! Da er det mulig jeg lager Timmy. Han må ikke føle seg utelatt vet du ;-).

 • Herlig blanding on September 22, 2011

  Hei, havnet innom her ved en tilfeldighet. Må bare si at dette er noe av det…ja, jeg vet ikke hva jeg skal si. Utrolig imponerende! Har ikke sett på maken! Håper virkelig gjestene dine satte pris på det du hadde laget og ordnet. Du må jo ha holdt på i dagevis, for sånne flotte detaljer er ikke ferdig på en halvtime!
  Hatten av for deg! Du er flink! Og flott at du har tatt bilder. Ofte glemmer man det i alt styret…
  🙂

 • Tonerose on September 22, 2011

  Heisann MysHus!

  Jeg har kjøpt noen popcornbokser på en hobbybutikk som bare hadde tatt inn et lite parti – men de andre har jeg brettet selv. Jeg kan godt lage et innlegg etterhvert og legge ut malen jeg laget. :o) Og evt skrive litt om hvordan jeg lager merkelapper etc også. Så gøy med 2årsdag! Og utebursdag og greier! Hva er opplegget så langt? Moro!!

  Håper du får en flott torsdag!

  Klem fra meg!

 • Tonerose on September 22, 2011

  Hei Tonje,

  Hjertelig takk for det!! så gøy med dåp! :o) Du fikser helt sikkert noe nydelig!! Lykke til med forberedelsene!

  Stor klem!

 • MysHus on September 21, 2011

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 • MysHus on September 21, 2011

  Flinke jenta! Får lyst til å ha barnedåp en gang til:-). Men du, kan du enten sende meg en mail på bloggen min, eller lage et innlegg om merkelapper, bånd til flasker, hvor du kjøper popcorn eskene osv? Skal lage barnebursdag for prinsessn min som blir to år i oktober, og vi skal ha utebursdag. Tenkte det ville være smart med litt merking av flasker og poser osv. Og esker til fiskedammen.

 • Forever Love ♥ on September 20, 2011

  FOR EN FRYD… Jeg smiler jeg olalala sier bare jeg! Fantastisk fantastisk!!! Jeg skal ha dåp snart men ehh blir nok ikke av denne kaliber:-)

  Klem Tonje

 • Tonerose on September 15, 2011

  Hei Vivian,

  HJERTELIG tusen takk!!! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on September 15, 2011

  Hei ei som trenger inspirasjon til egen dåp,

  Hjertelig tusen takk for det!! :o)

  Det blå godteriet jeg hadde til dåpen her har jeg “plukket” på europris! :o) (smågodtavdelingen)

  Lykke til med dåpsplanleggging!! Når er dåpen? :O)

  Klem!

 • Vivian on September 13, 2011

  Hei!!
  Jeg googler etter inspirasjon til dåp…. Og jeg sier bare WOW.
  Dette er noe av det mest gjennomførte dåpspyntet jeg har sett!
  Du er flink!!

  -Vivian

 • Anonymous on August 25, 2011

  IMPONERT!!!

  Utrolig flott alt sammen. Kjenner jeg skulle ønske jeg hadde samme tid og kreativitet.

  Men det jeg lurte på var hvor du har fått tak i de lyseblå store nonstopene og de blå M’ene?

  Fortsett å imponere 😀

  Hilsen ei som trenger inspirasjon til egen dåp 🙂

 • Tonerose on August 20, 2011

  Hei Linn!

  Tusen tusen takk for så flotte ord! Det varmer!! :o)

  HJERTELIG takk for det! Så koselig at du synes bloggen er inspirerende!!

  Ja, hva tenkte du på? :o) hvor i landet bor du?

  stor klem!

 • Tonerose on August 20, 2011

  HJERTELIG tusen takk Garden Angel!!

  søte snille deg!

  hihi, så go’ du er!! ♥ Det har tatt litt tid, men så er det verdt det også da! Dåp er jo ikke så ofte akkurat. :o) (…selv om jeg tok meg i å si “i år blir det…” det er jo ikke akkurat så lenge siden vi ordnet istand dåp sist! hihi.)

  Hjertelig tusen takk for alle de fine ordene! :o)

  Ja, det er en helt herlig alder – på begge to nå igrunnen synes jeg! Daniel har jo alt rukket å bli litt større enn helt liten baby, og er så “med” på alt, og storebror shower og får han til å gapskratte! Herlig. :o)

  Jeg håper du har en helt vidunderlig helg, tusen takk for hilsen!

  Stor klem fra meg!

 • Anonymous on August 19, 2011

  WoW! D er d fineste, lekreste og mest gjennomførte jeg noengang har sett… alt så himmelsk lekkert ut, for en fryd for øyet. For en kreativ og fantastisk flink person du er. Mye inspirasjon å hente her… Lager du noe på bestilling å el?

  Klem fra Linn

 • Garden Angel on August 15, 2011

  Gratulerer så mye med 2 åringen deres også! Hipp Hipp Hurra!
  Herlig alder:)

 • Garden Angel on August 15, 2011

  Kjære kjære deg!
  Jeg er heeeelt stum av beundring:D
  WOW
  Du må jo ha brukt uendelig mye tid på å planlegge og ordne istand dette?!
  Du er bare helt utrolig!!!
  Alt er jo bare helt fantastisk, helt ned til minste detalj.
  Det må være superstas å komme i selskap hos deg!
  Men vet ikke om jeg hadde hatt hjerte til å spise opp de vakre sakene…hihi

  Jeg må bare si at jeg beundrer verket ditt!
  Og den skjønne lille go`ingen i hjemmelaget dåpskjole (også meget imponert!)topper kaka:) Så søt!
  Stoooor klem fra meg

 • Tonerose on August 14, 2011

  Hihi, hjertelig tusen takk Kari!!! Jeppetipepp! :o)

  Tusen tusen takk!! ♥

  Håper du har hatt en herlig helg!

  Stor klem fra meg!

 • Roka Design on August 14, 2011

  Himmel og høyere makter!!!
  Har du laget dette selv???

  Jeg er aldeles imponert:):)
  Fantastisk:)

  Ha en fin søndag:)
  Klem fra Kari

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...