Dåpskake {Bildedryss} Mintgrønn og Hvit Putekake

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av denne dåpskaken – klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Jeg var så heldig å få lage denne kaken til vakre lille Nathaniel Leander – og denne kaken skulle helt til Toten! Kjempekos ♥  (jeg holder til i Drammen)

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Fargevalget for dåpen var hvitt og mintgrønt – herlig! Selve kaken var banankake med sjokoladekrem, og jeg trakk kake med ekstra hvit marsipan (Marsipan ifra Pals i Oslo, men det finnes flere steder på nett man kan kjøpe ekstra hvit marsipan)

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Putekaka har jeg preget diamantmønster i, og i hvert hjørne har jeg limt fast en hvit sukkerperle. Når jeg lager diamantmønster bruker jeg dette lille verktøyet (kode ToneroseDesign gir 5% rabatt), til å feste sukkerperlene bruker jeg bittelitt vann og en pensel.

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Som du ser er det en stund siden jeg laget denne kaka – men jeg har ikke hatt tid til å blogge den enda! ♥ Mamma’n til skjønne lille Nathaniel kalte han for “nonstop” før han ble født, og dermed måtte vi såklart ha med noen nonstop i marsipan på kaka. Hvorfor ikke? hihi!

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Supersøte lille prinsen! Bilderamme laget av marsipan, bildet er spiselig. Jeg har printer+blekk+ark til dette selv, men om du ønsker å ha spiselig bilde på kake er det mange steder på nett du kan bestille dette – feks her. (rabattkode ToneroseDesign)

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Lille prinsen i marsipan, på toppen av kaka. Sovende på et lite nusselig babypledd i marsipan.

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Veldig ofte trekker jeg kakefatet med marsipan på kakene mine – jeg synes det gir en vakker helhet ♥ …og litt mer plass som kan pyntes! hihi. Her har jeg preget en del ulike stempler ned i marsipanen, og dekorert med ulike figurer i marsipan.

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Det beste med designkaker er at man har mulighet til å lage hver enkelt kake helt personlig – lille Nathaniel har en liten storesøster i himmelen, dermed ønsket mamma’n gjerne å ha med en liten marsipanjentebaby på kaken, derav englevingene og det lyserosa hårbåndet.

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens kake var til inspirasjon ♥ Kjempekos at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka Connie ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • vigdis Lindhjem on February 6, 2013

  Som vanlig er jeg målløs av de flotte kakene dine!!! Helt imponert, noe så flott!! 🙂

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hjertelig tusen takk for så utrolig gode ord Vigdis! =) Stas at du likte kaken!

 • anette on January 25, 2013

  sååååå flott, helskjønn og vakker kake !!!!flinke deg 😀

  klemmer anette:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...