{ dåpskake inspirert av babybildene }

IMG_8490_dåpskake_barnedåp_kake_rosa

Dagens babykake er en kake jeg var så heldig å få lov til å lage for en stund siden – til ei herlig litta prinsesse! Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka Therese – det var en ære! ♥ Skjønne mamma´n sendte meg bilder av lille prinsessa med vakre perlekjede, da var det klart vi måtte prøve å hente inn det i kaka! Alltid stas med personlige elementer ♥

Form til babyklosser, baby & babystash finner du hos FestFabrikken, former/utstikkere til det annet finner du hos Kakeboksen. (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt begge steder) Pregematte til marsipansirkelen på øverste etasje har jeg kjøpt hos Panduro.

Håper dagens kake kan være til inspirasjon ♥ Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...