Dåpskake med vinger, stjerner og sommerfugler som tema – i hvitt, brunt og sterk blå {Sniktitt}

IMG_8280

Velkommen til ToneroseDesign ♥ For en stund siden var jeg så heldig å bli kontaktet av skjønne Ragnhild med familie – de hadde lyst til at jeg laget dåpskaken til herlige lille Dennis. Og jeg fikk HELT frie tøyler! Supergøy!! Temaet/pynten gikk i brunt og klar blå, og det var sommerfugler, stjerner og vinger som gikk igjen. Ja, og lille prinsen skulle ikke ha på seg klassisk dåpskjole – men supersøt liten matrosdress. Hmmm.. Hva lager man da?? Jeg synes såklart det var en supergøy utfordring – og det ferdige resultatet kommer det bildedryss av i morgen! Som du ser på bildet trakk jeg kaken i ekstra hvit marsipan – synes det er så vakkert til dåp, og pynten ble såklart brun og blå. Hvordan jeg integrerte vingene, sommerfuglene og stjernene får du se i morgen! ♥

Kjempekoselig at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper dagen din blir MAGISK!! Hos meg står det babykaker på planen – alltid like kos!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

  • anette on November 24, 2012

    Gleeeeeder meg 😀 :D!!! blir spennende å se imorgen ,flinke deg!!!!!!!!

    klemmer Anette:)

Leave a Reply