{Dåpskake til ei prinsesse} Modelert etter nyfødtfoto – liggende på trekrakk av marsipan {Bildedryss}

IMG_3342

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag vil jeg dele et bildedryss av ei dåpskake jeg var så heldig å få lage til skjønne lille Vilde Sofie. Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka vakre Anniken! ♥ Jeg fikk tilsendt de skjønnste nyfødtfotografier av lille prinsessa, perfekt inspirasjon til dåpskaka! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_3334

Bildene var i vakre naturfarger, dvs mellombrunt pledd etc. Dermed hentet vi opp disse fargene i kaka – i tillegg til lyserosa, såklart! hihi. En herlig kombinasjon ♥

IMG_3335

På et av nyfødtbildene lå lille prinsessa og sov på en hvit trekrakk, liggende på et mellombrunt teppe. Spennende utfordring til kaketopper, det var klart dette måtte gjenskapes i marsipan. Herlig!

IMG_3336

Et av de søte nyfødtfotografiene fikk også plass på kaka, i spiselig variant selvfølgelig. Ramme av marsipan. Om du har lyst til å lage kake med spiselig bilde på, finnes det flere steder på nett du kan bestille bilde – feks her. Oppgi kode ToneroseDesign ved bestilling så får du 5% rabatt

IMG_3337

Kakefatet har jeg også trukket med ekstra hvit marsipan (pals), og jeg har preget mønster i kakefatet. Dette gjør jeg ved å bruke vanlige stemler etc! Synes det er en herlig detalj ♥

IMG_3338

Bilderamme og trekrakk laget jeg flere dager i forveien – dette trenger tid på å tørke/stivne, slik at det vil holde fasongen sin når jeg plasserer marsipanen stående.

IMG_3341

Supersøte dåpsbarnet! Krakken plasserte jeg på en sirkel av lyserosa marsipan, rundt sirkelen har jeg plassert små hvite sukkerperler ifra drOetker.

IMG_3360

Romantiske blomster, glitrende snøkrystaller – og masse babystash. Elsker nusselige detaljer på slike babykaker! Denne bamsen du ser bildet av over kommer ifra FestFabrikken (rabattkode ToneroseDesign) Flere av mine favorittprodukter, som feks link til bokstavklosse-form etc, finner du i fanen “mine favoritter”

IMG_3342

Takk for at du tittet innom her hos meg i dag – jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Ønsker deg en MAGISK lørdag! Her hos oss står det barnebursdag på planen, største lille prinsen skal i prinsessebursdag! hihi. Jammen er du voksen når unga skal avgårde til venner på besøk… phui! hihi. Herlig!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Alexandra Nguyen on January 22, 2014

  Hei.
  Dine kaker er utrolig fin. Jeg lurer på hvor kjøper du formen som’ gratulerer’? Jeh prøvde på kaketoppen men denne webside er stengt.

  • Tonerose on February 12, 2014

   Kjære Alexandra,

   Tenker du på bokstavklossene? Disse finner du hos FestFabrikken =) Kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt =)

   Klem!

 • anette on March 16, 2013

  å så flott kake – heeelskjønn flinka :D:D

  ha en herlig dag og helg !!

  klemmer anette:)

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hjertelig takk skjønne Anette!! =)

   Strålende solskinnsdag til deg!

   Stor klem!

Leave a Reply