Dåpskake til ei skjønn litta sommerfugljente { Eventyrbok }

IMG_6237

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake er en dåpskake jeg var så heldig å få lov til å lage til vakre lille Saga. Skjønne mamma’n hadde en klar visjon om hvordan hun ønsket kaka – herlig! Hun hadde knipset de søteste bilder av lille prinsessa, og jeg modelerte marsipanbaby til å ligne de søte bildene. Herlig! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_6240

Kaka var forma som en eventyrbok, all pynt laget i marsipan. Jeg har brukt wilton sin bokform, og stekt en runde med kake i en liten langpanneform i tillegg – dette for å få en høyere/større bok. Synes den fort blitt litt flat/liten uten! ♥ Kaka har jeg trukket med ekstra hvit marsipan som jeg har kjøpt på pals i oslo.

IMG_6247

Søte marsipansommerfugler laget med utstikkersett patchwork cutters – elsker disse! Jeg lar marsipansommerfuglene tørke i et a4ark som jeg bretter på langs til en M – og legger sommerfuglen i midten slik at den tørker i ønsket fasong.

IMG_6248

Søte lille Saga laget jeg av marsipan, her har jeg brukt silikonform ifra FestFabrikken. På ryggen har jeg modelert et par sommerfuglvinger, og på hodet har jeg festet et marsipanhårbånd likt det på bildene. Bildene har jeg printet med matfarge på sukkerark, slik at alt er spiselig.

IMG_6237

Kakefatet har jeg trukket med grå marsipan, her har jeg forsøkt å oppnå en litt grov slitt tre-look, i grått – for å matche resten av kaka.

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka – det var en ære! ♥

KJempestas at DU tittet innom hos meg i dag – jeg håper du får en eventyrlig dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply