Dåpskake til gutt – med dåpskjole som ramler nedover etasjene

IMG_0117

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av en hvit&lyseblå dåpskake jeg laget til en skjønn liten prins – med dåpskjolen ramlende nedover etasjene. Denne dåpskaken er det en god stund siden jeg laget, men her hos meg forsvinner dagene helt – og jeg har masse bilder liggende til blogging. Må bare ha litt tid til å redigere de ♥ Mange kaker jeg gleder meg til å dele med mine vidunderlige lesere – håper de kan være til inspirasjon! I dag blir det altså et bildedryss av denne to etg dåpskaken – klikk deg videre om du har lyst til å lese mer/se flere bilder… ♥

IMG_0110

Dette var sukkerbrød, noe jeg sjeldent lager – lenge siden ♥ Fylt med vaniljekrem, bringebærkrem og valnøtter. Trukket med ekstra hvit marsipan (pals) Detaljer i marsipan farget lyseblå, farge delphinium blue ifra wilton. Herlige Monica hadde lyst på liten marsipanbaby ikledd dåpskjolen  – og at dåpskjolen ramlet nedover etasjene. Det var det klart jeg kunne lage!

IMG_0106

Rundt kakene preget jeg diamantmønster, i hvert hjørne festet jeg en liten spiselig lyseblå sukkerperle. Festes med bittelitt vann. Jeg har nå knipset bilder underveis når jeg lager slikt mønster, så nå gjenstår det å få redigert bildene – så kommer det snart en tutorial på dette til alle dere som har etterspurt det ♥

IMG_0107

Romantiske blomster i hvitt og lyseblått. Søte dåpskjolen til lille prinsen hadde herlig mønster i seg – dermed har jeg fosøkt å gjenskape dette på kaka, i marsipan. Lua hans var av typen med skjerm, så jeg forsøkte å lage lik denne. Alltid gøy å hente inn flest mulig personlige detaljer!

IMG_0099

Kakefatet har jeg i kjent stil trukket med marsipan, og dekorert med stempler etc. Vakre babyklosser og babystash har jeg laget ved å bruke søte silikonformer, fåes kjøpt hos kakeboksen og hos festfabrikken (rabattkode ToneroseDesign gir 5% rabatt)

IMG_0094

Spiselig bilderamme laget av marsipan, bildet laget av sukkerark og matfarge (jeg printer selv, men dette kan bestilles hos feks kakeboksen) En liten marsipankrone har fått plass på toppen av bilderamma!

Det var det hele for i dag, spør om du lurer på noe! Jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Camilla on April 6, 2013

  Hei:) Du lager helt fantastiske kaker, er helt utrulige. Jeg lurte på noe angående de bilderammene du lager. Hvor lenge i for veien lager du de? og lages støtten samtidig? og fester du de sammen så du tørker stående? og fester du bildet inni når du lager bilderammen eller gjør du det når du skal montere sammen kaken ? Ops, ble vist en del spørsmål det her.

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hei Camilla,

   Hjertelig takk for så gode ord! =)

   Jeg lager vanligvis bilderamme på feks mandag, når jeg har kake til helgen. Da lager jeg bildet+festet/støtten. Dette tørkes hver for seg, og feks dagen før monterer jeg det sammen! =) Jepp, jeg har bildet inni når jeg lager rammen, dvs på feks mandagen =)

   Håper du hang med! =)

 • Lene on April 3, 2013

  Hei 🙂

  Du lager så fine kaker, hvordan får du mønsteret i rosene dine?

  Lene 🙂

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk Lene! =) Jeg bruker en veiner – dvs silikonform som presses ifra begge sider =)

Leave a Reply