{ Deilig! #organisering #husmortips }

Kaos i kjøkkenskapene??

Matvarer som går ut på dato fordi det står bakerst i skapet og blir glemt, dobbelt innkjøpte varer fordi ingen husker hva som befinner seg i skapene, brunt sukker som blir hardt fordi det oppbevares i posen det kom i osv…?

Mhmmm, sånn var det i allefall her i huset – ik!

Men ikke nå lenger! =)

Etter at vi gjorde om kjøkkenet i det nye huset vårt har vi nå mange flere skuffer enn skap, noe jeg er utrolig glad for. Det er jo SÅ mye lettere å se hva man har! =) Skuffene er naturlig nok under benken, så overskapene er fremdeles vanlige skap. Tidligere har vi hatt forsøk på system/litt oppbevaringsbokser osv, men det har på en eller annen måte alltid blitt kaos igjen etterhvert uansett…

Flere som kjenner seg igjen? =)

Her hvor vi bor nå er flere av overskapene vitrineskap, og vi har ikke såååå mange glass som jo ofte er det man har i glass-skap. Etter innflytning og oppussing ble kjøkkenet fylt opp litt etter litt uten egentlig noen plan eller system, dermed var det på tide å gjøre noe! Vitrineskapene var blitt fylt opp med kopper og krus, barnas fargerike plastglass osv osv. KAOS! =) …og ikke rakk småtassene opp til glassene selv heller, så ingen optimal løsning hverken utseendemessig eller praktisk. Det var på tide å gjøre noe! =)  Det er en stund siden jeg forandret der nå, men jeg hadde lyst til å teste det ut litt før jeg nevnte det på bloggen. Og jeg er SÅ fornøyd!!!

I morgen kommer det før/etter-bilder, samt info om hva jeg har gjort for å gjøre overgangen så økonomisk som mulig. Titt gjerne tilbake om DU har lyst på litt inspirasjon!

Endringene har gjort at kjøkkenet fungerer utrolig mye bedre i praksis mtp at barna lett kan finne ting selv, det er enklere å vite/se hva vi har av forskjellige råvarer, maten holder seg bedre lengre og vi unngår å kjøpe dobbelt av noe eller at noe går ut på dato fordi det står bakerst i skapet osv – og ikke minst ser det mye ryddigere og penere ut. Superfornøyd!! ♥

Etikettene er supersøte DIY med tavle-wallsticker fra Sjarmtroll! Mer info i morgen =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre!

Stor klem!

// oppdatering: HER finner du morgendagens innlegg =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...