{ deilige sommerdager – i APRIL! }

KL5A9805 kopier copy2

Jeg håper du har en FANTASTISK uke! Vi nyyyyter at det plutselig har blitt sommer noen dager her i Drammen, denne uka har vi spist middag utendørs hver eneste dag. fantastisk deilig ♥ Gutta elsker det, og det gjør igrunnen jeg også!

Koser du deg ute i sommerværet?

På bildet har Lukas vært i kjøkkenhagen sin og plukket seg litt gressløk – knallgøy med egen liten kjøkkenhage. Tror du ikke forresten at vi fant gulrøtter da vi skulle klargjøre kjøkkenhagen for såing?? hahahahaha, HERLIG!! Vi sådde nok bittelitt seint i fjor kan du si. Gutta ble HELT i hundre! #lykke

KL5A9805 kopier copybw

Det er ikke store kjøkkenhagene de har, men det er gjerne ikke så mye som skal til. Herlig å kunne hente inn litt til middagen selv!

Nei, nå får jeg svinge meg rundt og planlegge middagen – i dag tenkte jeg å legge litt laks i marinade – holder været seg hadde det vært DEILIG på grillen ♥

Ønsker deg en vidunderlig dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...