{Den Sorte Dame} Kaptein Sabeltann sin sjørøverskute, som kake! {Bildedryss}

IMG_4176_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

 ♥ I dag vil jeg dele et bildedryss av sjørøverskuta til Kaptein Sabeltann, Den Sorte Dame, i kake – såklart! Dette var en spennende utfordring, takk for at jeg fikk lage denne kaka Joachim! Jeg forklarer undervis hvordan jeg har laget den, klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder..

IMG_4155_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

Jeg begynte med å skjære kaka i fasong, til slike kaker bruker jeg alltid faste kaker, dvs type sjokoladekake, vaniljekake, banankake el. Deretter valgte jeg å trekke hele kaka med ufarga marsipan, siden det er så mange farger/detaljer på den tenkte jeg det var like greit å male istedenfor å farge marsipanen først.

IMG_4187_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

…ifra samme vinkel! ta-taa! hihi. Sjørøverskuta til kaptein Sabeltann har knalle farger, dermed måtte jeg forsøke å gjenskape dette. All pynte har jeg laget av marsipan, havet er smørekrem.

IMG_4163_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

Seila + flagget er også marsipan, seilene har jeg laget av ekstra hvit marsipan. For å få de til å se litt slitte ut har jeg kostet de med litt svart pulverfarge. Elsker slike detaljer! hihi.

IMG_4174_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

På hver side av båten festet jeg et lite banner jeg malte “Andreas 4 år” på, liker å hente inn slikt på bursdagskake. Må jo se hvem den er til! Tauene har jeg forresten laget av marsipan, laget i forveien slik at de rakk i tørke/Stivne litt.

IMG_4183 _den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

Kaptein Sabeltann! (marsipan) Oppi skipet har jeg også plassert litt “sand”, tau etc.. Stas med litt detaljer! Det synes ikke så godt på bildet, men inni skipet har jeg preget linjer+spikerhull, for å se ut som at gulvet er laget av plank. hihi!

IMG_4192_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

Til gjerdet laget jeg alle stolpene i forveien, slik at de rakk å stivne. Plaken på toppen laget jeg når jeg monterte alt, slik at denne fremdeles var myk.

IMG_4194_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

Langemann!

IMG_4207_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

…og Pinky!

IMG_4176_den sorte dame_ kaptein sabeltann_kake

Jeg laget også en skattekiste fylt med gull og glitter (sukkerperler i gull, sølv og metallisk grønn), tønner, tau etc.. Dette er slike detaljer man såklart ikke trenger å ha med – men jeg synes det er stas med slikt småtteri! Også håper og tror jeg unga synes det er veldig gøy – og det er jo nettopp det som er så moro med slike barnekaker!

Tusen takk for at du tittet innom bloggen min i dag, om du har lyst til å lese flere innlegg ifra sjørøverbursdag finner du dette her, om du vil se annen sjørøverskute jeg har laget tidligere finner du den her.

Ønsker deg en STRÅLENDE dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

// inspirasjon til sjørøverbursdag finner du samlet HER

4 Comments

 • Elin on March 14, 2013

  Åh himmel så fin kake!!! Jeg skulle gjerne laget en sånn selv til min sønns bursdag, for han er en skikkelig Sabeltann fan, og ønsker den kaka mer enn noe annet..Men for en som meg så er ikke det en lett kunst..

  Du gleder nok mange nydelige barn med den fantastiske kaka der 🙂

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Elin,

   Hjertelig takk for så gode ord! =) Mhmmm, det er LITT tidkrevende å lage slike kaker – men spennende utfordring! =)

   Tusen takk for det snille Elin, jeg håper den falt i smak hos bursdagsbarnet og vennene hans! =)

   Strålende dag til deg!

 • Lena on March 14, 2013

  Herlighet så flink du er! Figurene ligner jo kjempe mye! 😀

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...