{ designkake // golf // jakt // fiske // etasjekake }

KL5A3692_etasjekake_kake_fiske_jakt_golf_natur

Da var det tid for resten av kaka! Som nevnt var jeg så heldig å få lov til å lage dessertbord til en 70årsfeiring, og da var det klart hovedkake måtte være noe litt utenom det vanlige. Selvfølgelig med alle jubilanens interesser inkludert! Kjempegøy ♥

KL5A3698_etasjekake_kake_fiske_jakt_golf_natur

Hovedpersonen er glad i golf, jakt og fiske – dermed hentet jeg inn alt i kaka, phui! Selve kaka er rød fløyelskakek med ostekrem, all pynt laget i marsipan og kaka er trukke med marsipan. Her har jeg modelert golfspilleren, et lite golf-flagg (haha, tipper et har et navn!) har jeg malt med tallet 70 til jubilanten ♥

KL5A3697 _etasjekake_kake_fiske_jakt_golf_natur

Jeg fikk bilder av familien, dermed kunne jeg modelere jubilanten i sin klassiske sixpence – sammen med herlige jakthunden sin. Elsker personlige detaljer! Kaka har jeg malt med matfarge, demed malte jeg på noen små fugler på jakt-etasjen osv. Jeg har synes det er kjempegøy å male på kaker – en favoritt om dagen ♥

KL5A3696_etasjekake_kake_fiske_jakt_golf_natur

På toppen av kaka ble fiskemannen! Her har jeg laget fiskesanga+snøret av ikke-spiselig maeriale. Det er noe jeg sjeldent gjør, vanligvis er alt på mine kaker spiselig. Men denne kaka skulle ut på lang kjøretur, så jeg fant ut at dette var tryggest ♥

KL5A3700_etasjekake_kake_fiske_jakt_golf_naturFiskesnøret gikk hele veien ned til kakefatet, hvor en stooor fisk var plassert. Hihi! Vannet er laget av littegran smørkrem i tilfelle du lurte ♥

KL5A3692_etasjekake_kake_fiske_jakt_golf_natur

Jeg storkoste megg med å lage denne kaka, supergøy å lage kaker som blir litt “snakkis” ved kakebordet ♥ Hjertelig takk for at jeg fikk æren av å lage denne kaka!

Håper du nyter deilige sommerdager, her hos meg har småtassene mine ferie – så dagen i dag blir fyllt med massssse bading! Lykke ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...