{ politi // kake // modelering }

KL5A8438_politi_kake_marsipan_policecake

Happy day!

Dagens kake er en kake jeg var så heldig å få lage tidligere i vinter, denne var en overaskelseskake til ei herlig dame som skulle skifte stilling og begynne i politiet. Kollegaene overasket henne siste jobbedagen! Dette var en kake mannen min hadde med på jobb – så han har faktisk vært med å lage den! Jeg hadde bittebittebittelitt annet å henge fingra i den uka, men det var klart jeg ikke kunne si nei da han spurte – dermed laget han fyllet til kaka – OG smurte den opp. Herlig! Fantastisk koselig å jobbe i sammen, og bittelitt greit at han ser hvorfor jeg bruker så innmari mange timer på kakene mine, det tar tiiiid  – hihi. ♥ Selve kaka er sjokoladekake med nougat og peanøttkrem. Trukket med ekstra hvit marsipan, all pynt laget av marsipan. KL5A8441_politi_kake_marsipan_policecakeDet har vært en del etterspørsel etter jentemodeleringskurs, nå har jeg satt opp kurs både i Drammen/Mjøndalen og i Kongsberg. Stas om DU har lyst til å være med! Obs begrenset antall plasser. Du finner komplett kursoversikt HER. Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail ToneroseDesign@gmail.com

Håper dagens kake kan være til inspirasjon ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...