{ Dessert i glass – perfekt til enhver anledning }

IMG_4880 dessert i glass
Jeg er som kjent LITT glad i å pynte istand dessertbord – og hva er vel søtere og mer lettvint enn å lage dessert i glass? Selv har jeg brukt slike babymatglass som disse ved mange andledninger, de passer perfekt! Egner seg til alt ifra sjokolademousse til gelè ♥

IMG_4866
Selv synes jeg det er både utrolig søtt, samt kjempepraktisk å bruke slike små porsjonsglass – fester du en liten skje på glasset er desserten også allerede klar til å spises! Hva med å servere gele i slike glass til neste barnebursdag? Kanskje med barnas navn eller bilder på? Eller følge temaet på bursdagen – og feste et tog, bil, prinsesse el utenpå glasset. Disse kan enkelt dekoreres etter ønske, eller la de være gjennomsiktige! Selv synes jeg det passer til ALLE anlendinger, like nydelig i en barnedåp som i et bryllup ♥
IMG_4868
Jeg bruker gjerne babymiddags-glass til dette formålet, jeg synes de har helt perfekt størrelse. Men du kan såklart bruke akkurat de glassene du selv vil. Her har jeg fylt glassene med daim-sjokolademousse, og knyttet et lyserosa silkebånd rundt toppen av glasset.
IMG_4869
Glassene laget jeg til Valentines Dag, og designet da noen passende merkelapper i photoshop. Punchet lappene med en 2inch scallop punch, og festet de til glassene med dobbeltsidig teip.
IMG_4871
Jeg har brukt små sølvteskjeer som jeg festet til hvert glass, men du kan fint bruke søte plastskjeer i passende farge – alt etter type selskap. (Er det vanskelig å få skjeene til å “sitte” på glasset kan du feste bittelitt dobbeltsidig teip på baksiden av enden på teskjeen) Fordelen med dessert i glass er at du kan gjøre klar glassene på forhånd, både med merkelapper, bånd og skjeer. Så er det bare å lage desserten, hvorav mye kan lages dagen før – helle det oppi glassene, og de er klare. Perfekt!
IMG_4880 komp
Hva med en sjokolademousse og litt sjokolademelk? ♥ NAM!
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min, jeg håper du får en vidunderlig dag!!
Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...