{ Dessertbord // CasaKaos // Føkk lykke! }

KL5A1608

Håper du har en HERLIG dag! ♥ Jeg har ikke rukket å dele bilder av dessertbordet jeg designet til fantastiske Marte / Casa Kaos i forbindelse med boklanseringen av boka “Føkk lykke!” enda – så her kommer omsider et bildedryss!

KL5A1600 copy

Jeg er igang med å lese boka hennes nå også – den ANBEFALES definitivt! Jeg har ikke lest bøker siden før barna ble født (da leste jeg MYE, men etterpå har jeg liksom ikke hatt tid – noen som kjenner seg igjen??) men denne er jeg altså godt igang med allerede, helt herlig!!

KL5A1605

Fargevalget ble selvsagt oransj, da dette er fargen som går igjen både på boka og i logoen til Marte. Her har jeg laget små browniebites med lokk av oransj marsipan – pyntet med papirsugerør fra FestFabrikken og klistrelapper med logoen til bloggen til Marte, Casa Kaos.


KL5A1598

Til dessertbord liker jeg å bruke ulike beholdere for å få litt høyde på bordet, her er små LoveHearts plassert i små cellofanposer og plassert i kubbelys-lykter. Lyktene har jeg kjøpt på Nille for lenge siden. Til dessertbord som dette er det perfekt å pakke inn små pakker med ulike søtsaker, da er det så enkelt å plukke med seg!

KL5A1597

Jeg lurte litt på hva jeg skulle lage som “midtpunkt” på dessertbordet til Marte – planen var å kun ha mye bitesizes man enkelt kan plukke med seg – dermed ble det ingen hovedkake som kunne plasseres midt på bordet. Dermed laget jeg isteden en DIGER “bok” slik at boka selvsagt ble midtpunktet!

KL5A1608

Jeg laget den av papp og arkene er tegnerull-ark fra IKEA. =)

KL5A1596 copy

Oransj gele i stetteglass som jeg glitret med litt oransj glitter på på stettene

KL5A1591_1

Sjokoladepudding og vaniljesaus pleier alltid å være en hit på dessertbordet (bruk gjerne posemix og ferdig kjøpt vaniljesaus om du vil jukse litt) – her har jeg dekorert pappkopper med en wrapper/logoen til Casa Kaos slik at alt matcher.

KL5A1583_1 copy

Rice krispie treats laget med nesquick-kuler. Nam! Pyntet med små flagg med tittelen til boka til Marte, samt stilige papirsugerør fra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

KL5A1595

Cupcakes! Her laget jeg sjokoladecupcakes og pyntet de med et lokk av oransj marsipan. Som pynt har jeg laget bittesmå utgaver av boka til Marte – disse har jeg festet til en cocktailpinne og plassert i hver cupcake. Syntes de ble supersøte!

KL5A1584_1 copy

Mandelkjernepudding farget oransj, plassert i cupcakeformer fra FestFabrikken.


KL5A1590_1 copy

Personlige popcornbegre hører med!

Nå er forresten mitt samarbeid med Japan Photo straks klart for lansering – da vil du kunne bestille personlige trykksaker til egne dessertbord der! Utrolig spennende!! 

KL5A1580_1

Oransje ballonger fra FestFabrikken brukte vi til å pynte opp ved siden av dessertbordet og andre steder rundt i lokalet. Som ballongvekter hadde jeg med søte små bøker laget av leire med coveret til Føkk lykke! – men det har jeg visst ikke klart å få knipset bilde av =)

KL5A1693-copy

Phui, det ble MYE om dessertbordet – men tenkte det var på sin plass da så mange har etterspurt dette ♥ Håper det kan være til inspirasjon om DU planlegger dessertbord =) Har du lyst til å lese litt om selve kvelden og se bilder har jeg skrevet om dagen tidligere, innlegget finner du HER.

IMG_3542-copy

 

Nå gleder jeg meg til å lese videre i den herlige boka til Marte!!

#anbefales ♥

Ønsker deg en fantsatisk dag videre!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...