{ dessertbord // Innovasjon Norge // BILDEDRYSS }

KL5A9032 kopier

Den siste tiden har virkelig forsvunnet helt – jeg kom plutselig på at jeg jo ikke har blogget bildedryss ifra dessertbordet jeg var så heldig å få lov til å ordne istand til Innovasjon Norge Telemark! Hele lokalet var dekorert med grønne lys – så bildene er virkelig ikke så fine, utrolig kult med grønt lys i lokalet i Innovasjon Norge -stil!

KL5A9035 kopier2

Dessertbordet designet jeg i fargene hvitt og grønt – fargene til Innovasjon Norge, selvsagt ♥

KL5A9034 kopier

Etikettene designet jeg i stilen til logoen deres, alltid stas å gjøre det så personlig som mulig ♥ Det samme med popcornboksene/chipsbegrene – de grønne sirklene ifra logoen!

KL5A9036 kopier

Nam!! Konfektkake i søte små glass, pyntet med smelta hvit sjokolade farga grønn, og søte små blomster laget av grønn marsipan.

KL5A9038 kopier

Nusselige mini-cupcakes, med personlige cupcakewrappere! Jeg er veldig glad i småååå søtsaker på dessertbordet, da er det mye enklere å plukke med seg masse slik at man får smakt på alt – så kan man heller forsyne seg flere ganger av det man syntes er aller best!

KL5A9039 kopier

Franske makroner farget grønne, med nougatfyll ♥

KL5A9040 kopier

Pikkekyss – selvsagt runde grønne sirkler!

KL5A9041 kopier

Her er fargene heeeeeelt feil pga den grønne lysettingen, men det er altså cupcaked i sølvfargede cupcakeformer fra FestFabrikken – pyntet med store fantasiblomster laget av marsipan. Disse er grønne med glitrende sølv brosje-senter ♥

KL5A9042 kopier

Grønn gelè og vaniljesaus i herlige små beger.

KL5A9043 kopier

På dette dessertbordet brukte jeg mine stooooore glasskrukker (de som jeg kjøpte hos tvillingsøstra mi/i Spania) – fylt med popcorn m/sjokoladedryss (hvit smelta sjokolade farget grønn) Jeg er veldig glad i høyde på dessertbordene mine, så store krukker osv passer helt perfekt!

KL5A9045 kopier

Oreos dyppet i sjokolade (grønn) – synes dette passet perfekt i InnovasjonNorge-stilen!

KL5A9046 kopier

Beklager virkelig kvaliteten på bildene i dette innlegget – men det var desverre forholdsvis mørkt OG alt lyset var ordnet så det skulle være grønt.. Men her er det altså kremmerhus i mange ulike grønnfarger (synes virkelig ikke) – fylt med french fries! Jeg har plassert de i nydeligste fatet/beholderen ifra ™ Design.

KL5A9047 kopier

Sjokoladepudding og vaniljesaus i grønne pappkopper fra FestFabrikken

(kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

KL5A9050 kopier

Mandelkjernepudding i grønne og hvite stripete cupcakeformer fra FestFabrikken. Pyntet med små InnovasjonNorge10år-skilt ♥

KL5A9052 kopier

Jeg har brukt mange små hvite fat ifra PartyPlanner – jeg er veldig glad i symmetri på dessertbordene mine, dermed passet dette perfekt. for å tilføre mer grønnfarge har jeg pyntet de med grønn kartong under.

KL5A9060 kopier

Herlige oversized martiniglass ifra ParyPlanner (utleie) – disse fylte jeg med knall grønn epler og druer! Deilig med litt frukt på dessertbordet også, selvsagt i rett fargeskala, hihi!

KL5A9061 kopier

Innovasjon Norge hadde pyntet lokalet med 10årsjubileum sirkler – perfekt bak dessertbordet!

KL5A9062 kopier

Brownies på pinne, dekket med et tynt lag marsipan farget grønn. Søte grønne sugerør/pinner fra FestFabrikken (igjen, beklager de crazy fargene/bildene!)

KL5A9035 kopier2

Det var virkelig en ære å få lov til å designe og rigge dette dessertbordet – hjertelig tusen hjertelig takk til Innovasjon Norge Telemark!

FestFabrikken var også tilstede, de rigget klart lokalet med massssse lekre ballongbuketter – LOVE IT!

Ønsker deg en vidunderlig dag ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...