{ dessertbord til påske – pastell og gull }

KL5A9010_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

God morgen! I dag skal jeg avgårde og holde veskekakekurs – gleder meg! På bloggen blir det et lite bildedryss fra vår lille bursdagsfeiring forrige helg ♥ Vi, jeg og drømmemannen, er så heldige å få familiebesøk til bursdagene våre – Rune har allerede fyllt, jeg fyller neste helg ♥ Jeg pleier jo alltid å bake kake – og da synes jeg såklart det er moro å like gjerne lage istand et lite dessertbord!

KL5A8973_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Bursdagene faller rundt påske, dermed er det stas å designe dessert”bordet” litt deretter!

KL5A8971_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Mannen har vanligvis INGEN ønsker om hverken farger eller innhold på dessertbordet, han er søt og sier at det blir bra uansett – dermed lager jeg akkurat det jeg selv finner for godt. Denne gangen ble fargene gull og søte pasteller ♥ Her har jeg brukt de supersøte små gullkoppene fra PartyPlanner.no som jeg har fyllt med mandelkjernepudding – NAM! Vakreste gullskjeene har jeg kjøpt på ebay.

KL5A8976_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Jo, mannen min pleier forresten gjerne si at han ønsker seg gjærbakst – så kanelknuter har jeg VELDIG ofte på våre dessertbord. Oppskrift/fremgangsmåte finner du HER. Vakre glasskrukka er ifra FestFabrikken, her har jeg gått “all out” og pimpet den med både fjær, silkebånd og bling – oooops! hihi.

KL5A8980_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Kaka var vaniljekake dynket med masse ananasjuice, og fylt vaniljekrem, friske jordbær, bringebær, banan og blåbar. Trukket med marsipan, pynt i marsipan. Disse blomstene lager vi på blomsterkurs om du har lyst til å lære å lage slike selv – kursoversikten finner du HER ♥

KL5A8982_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Som jeg tidligere har skrevet laget jeg “kjærligheter” av marshmallows-skum som jeg kjøpte i Sverige – superpopulært hos småtassene!! Jeg har festet det sammen med en grillpinne, deretter pyntet jeg grillpinnen med søtt papirsugerør ifra FestFabrikken.

KL5A8987_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Jeg brettet popcornbegre av gullfarget kartong, disse med stett! hihi, litt GLAM! ♥ Gullkartong finner du hos feks SøstreneGrene.

KL5A8992_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Pom poms!! Her har jeg laget pom poms ifra FestFabrikken og Panduro – og jeg har også laget noen av de ifra scratch/silkepapir. De er overraskende enkle å lage bare man vet hvordan – jeg har laget et eget trinn-for-trinn innlegg om dette om du vil lære å lage selv – det finner du HER.

KL5A8990_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Deilige sjokoladecupcakes med nougatkrem – nam! Jeg har brukt den samme gullkartongen til å lage wrappere, disse har jeg festet sammen med litt dobbeltsidig teip. Blomst av sukkerpasta lager vi også på kurs om du har lyst til å være med ♥ Søte mini-stettefat ifra FestFabrikken.

KL5A8999_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Det ble litt liten plass på kommoden min, dermed plasserte jeg litt mer søtsaker på en stol ved siden av. Hvorfor ikke? Hihi. Glasskrukke fylt med lyserosa makroner med nougatfyll, sjokoladecupcakes og sjokoladepudding&vaniljesaus i stettglass.

KL5A9004_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Det var det hele! Sjokolade-eggene er forresten slike ferdigkjøpte som er fylt med melkekrem (?) De er jo så gooooode!! Pyntet med blomst av sukkerpasta ♥

KL5A9010_dessertbord_påske_pastellfarger_gull

Gullramma kommer ifra Ikea (spraymalt gull, lakk ifra Biltema) Inni ramma har jeg festet en lysegrønn påskehare ♥

Jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon – jeg synes det er stas med et dessertbord selv om det ikke er stort!

Ønsker deg en NYDELIG dag!

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...