{ dessertbord // påske // søte pastellfarger }

vrlig-kakebord-i-herlige-pastellfarg11

 Enda litt mer reblogging til nye lesere i dag ♥ I dag vil jeg dele et bildedryss av kakebord som passer perfekt til påske! Klikk HER for å se masse bilder, og lese mer! Vi pleier gjerne å ha litt besøk i forbindelse med bursdagene våre (superkos!) – og bursdagene våre faller gjerne til påsken, dette er et slikt kakebord. Jeg kan jo ikke “bare” bake ei kake må vite, mye mer gøy å sette sammen et lite kakebord! hihi.

Ønsker deg en HERLIG påske, kanskje kan dette være til inspirasjon ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...