Detalj på vinter-bryllupskake {Sommerfugl i Vinterland}

IMG_4030

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Tidligere i vinter var jeg så heldig å få lov til å lage bryllupskaken til herlige Nina og Jahn-Erik. Temaet for bryllupet deres var “sommerfugl i vinterland”, og etter litt mailing frem og tilbake designet jeg og bruden en unik og personlig kake. Kjempegøy med noe litt annerledes! Kaken ble en klassisk bryllupskake, men samtidig noe helt utenom det vanlige. Kjempegøy! Flotte brudeparet ville gjerne ha et tre på kaka, og hadde tittet litt på nettet på litt kaker hvor grenene ligger etter etasjene, med små blomster på. Vi “tok den helt ut” – og modelerte isteden et tre av sjokolade som kaketopper! hihi. Såklart med søte små hvite blomster på, og – som midpunkt – to vakre store sommerfugler; bruden og brudgommen. Perfekt måte å hente inn temaet på! ♥ “Brudgommen” malte jeg med litt brunt (fargene for bryllupet var hvitt, gammelrosa og brunt) , og “bruden” drysset jeg masse hvitt spiselig glitter på. Herlig! Alt er spiselig, treet laget jeg av sjokolade, resten av marsipan ♥

Håper å få redigert litt bilder straks, slik at du kan få se bildedryss av den ferdige kaka om du har lyst!

Nei, nå må jeg snurre meg og komme igang med dåpskakelaging ♥ Ønsker DEG en DEILIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply