{ Digre kjærligheter av marshmallows – lollipop DIY }

Lag enkelt digre og supersøte “kjærligheter” av marshmallows! =)

Da Daniel fylte 6 år ønsket han seg Willy Wonka bursdag – dermed tenkte jeg at store kjærligheter på pinne burde passe midt i blinken til et godteri-tema. Da vi var en tur i Danmark for en liten stund siden kom jeg over disse marshmallows-remsene, og tenkte da øyeblikkelig på bursdagen! =) Jeg har laget tilsvarende tidligere, da kjøpte jeg marshmallows da vi var en tur over grensa (lurer på om det var CandyKing el i Sverige? Husker dessverre ikke helt hva butikkene heter. Meget mulig de er å finne her til lands også! =) ) Bilder fra forrige gang finner du HER

marhsmallows-kjaerlighet-diy-barnebursdag-dessertbord-lollipop

Lage store marshmallows-kjærligheter

For å lage disse “lollipops” trenger du altså marshmallowsremser =) Utover dette brukte jeg også grillpinner, søte papirsugerør fra FestFabrikken, litt silkebånd og små cellofanposer (finnes hos FestFabrikken, SøstreneGrene osv). Jeg startet med å rulle en remse med marshmallows til en spiral, deretter presset jeg en grillpinne gjennom godteriet for å feste den. Marshmallows´n kan være litt vanskelig å komme gjennom, men med litt tålmodighet går det fint =) For å pynte de opp litt mer tredde jeg søte papirsugerør utenpå. Jeg laget istand disse til barnebursdag, og ønsket dermed å kunne lage alt klart i forkant – dermed fant jeg ut at det var en god idè å knyte fast cellofanposer på de slik at de ikke kom til å tørke ut/bli harde. Det fungerte supert! Jeg klippet til cellofanposene i pass lengde og brukte et søtt silkebånd (Stoff&Stil) for å knyte de fast.

Ta-taaaaa!

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6765

Disse var VELDIG populære i bursdagen – frister til gjentakelse! =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

// alle innlegg fra Wonka-party vil du finne samlet HER

// masse inspirasjon til barnebursdag finner du HER

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...