Dilla på svarthvitt bilder…!

red IMG_5375 bw komp merka
Velkommen! Jeg har visst litt dilla på svarthvitt bilder om dagen.. Jeg synes de formidler følelser så godt!! Denna lille prinsessa sitter på en gammel symaskin-benk – herlig rustikk følelse. Og nydelige jenta er blitt stasha opp med to (!) tyllskjørt og masse perler. Er man jente så er man jente!! hihi. Tyllskjørtene har jeg kjøpt på HM, de er one size og kostet 50,- Perfekt! Fargen er svak dus rosa, og skjørtet passer ypperlig til nyfødte så vel som litt større som her. Anbefales! Jeg synes selv det er så søtt med litt rekvisita, men bare litt! ♥ Motivet er blitt plassert foran store glassdører med lyset kommende inn på høyre side av bildet – på venstre side fikk jeg hjelp til å holde en reflektor som sender lyset tilbake på motivet. Det var kjempegøy å fotografere lille nydelige prinsessa! ♥
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper du får en MAGISK dag!! Stor klem fra meg til DEG!

5 Comments

 • reidun on April 18, 2012

  E kjempe fan av svart hvite bilder,blir utrolig nydelig.Har så lyst på et svart hvit bilde også gjerne der du fremhever en farge..om det e hårbånd elle en blomst som blir holdt..E så utrolig stilig.
  Klemz

 • Tonerose on April 17, 2012

  Hei Lene,

  Ja, ikke sant? De får på en måte frem følelsene i bildet bedre! :o) Tusen takk for det – hun er så skjønn den jenta!

  Tusen takk, håper du har NYDELIGE dager!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 17, 2012

  Hei Inca,

  Søte lille prinsessa holder en liten blomst i hånda – jeg la de egentlig utover som “props” – men hun ville lukte på de! hihi.

  Stor klem!

 • Lene on April 16, 2012

  Så nydelig bilde av en liten prinsesse, elsker svart/hvit bilder jeg også 🙂 Ønsker deg også en magisk dag <3

  Stor klem

 • Inca on April 16, 2012

  Vakkert! Den herlige frøknena er perfekt pyntet! Hva er det hun holder i hånda?
  Hilsen Inca

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...