{ DinosaurBursdag // inspirasjon // invitasjon }

dinosaur bursdag party

For en stund tilbake knipset jeg et bilde for ei god venninne – sønnen hennes har nemlig DILLA på dinosaurer! Vi begynte å snakke om barna (såklart!) da vi var ute og spiste middag, og da kom vi etterhvert inn på temaet bursdager – og nettopp dinosaurer. Dermed foreslo selvsagt jeg at det hadde vært gøy med invitasjoner hvor sønnen hennes løp bortover en vei – og at det kom en dinosaur løpende etter! Dinosauren kunne jeg jo bare lime inn i photoshop – optimistisk som vanlig..! Meeen, jeg tenkte at det var til en barnebursdag, så jeg regnet med bursdagsbarnet kom til å bli fornøyd uansett hvordan photoshoppinga mi ville ende opp. Som sagt så gjort! ♥

dinosaur dino party bursdag

Vi møttes i en park like ved der jeg bor, og forsøkte å rigge til som best vi kunne. Han skjønte ikke heeeeeeeelt greia – eller trodde vel ikke helt på oss, hihi! Men han syntes uansett at det var gøy, og løp som bare det – og ropte høyt. Herlig! Om du har lyst til å gjøre det samme selv: vi fotograferte mens bursdagsbarnet løp mot meg – med mist mulig hus osv i området rundt. Sett den ned i barnets høyde. Deretter fant jeg et dinosaurbilde på nettet, som jeg photoshoppet inn i bildet, synes du det er vanskelig å få fargene til å bli riktige/like kan du gjøre om begge bildene/bildet til svarthvitt – da er det enklere å få det til å passe sammen. Synes du det er vanskelig å få det til å skli i ett, så tenk på at det er til en barnebursdag – sannsynligheten for at ungen din kommer til å ELSKE det er utrolig høy, selv om du synes det ser ut som to bilder som er lagt ved siden av hverandre ♥

Fikk så hyggelig tilbakemelding da venninnen min hadde vist det til sønnen sin – han trodde ikke sine egne øyne! hihi!! Stilte visst maaaange spørsmål – herlig!

Det er lov med litt magi i hverdagen, sant?

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥ Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...