{ DIY // bleiekake // Hello Kitty }

bilde-40_bleiekake_hello_kitty_diapercake

Jeg har vært avgårde på herlig babybesøk – og hadde da såklart med meg en bleiekake! Her er jeg og Kitty på plass i bilen – roadtrip! Bleiekake har jeg veldig sansen for til barselvisitt – bleier har babyen garantert alltid bruk for ♥ Jeg har tidligere laget sykler av bleier ved flere anledninger, og litt andre varianter – tips til DIY på dette finner du HER. Denne gangen hadde jeg lyst til å lage noe annet – og det var drømmemannen min som da foreslo Hello Kitty. Det måtte jeg såklart prøve meg på! Jeg knipset noen bilder med mobilen underveis, slik at DU kan lage lik om du har lyst! 

KL5A8539_bleiekake_diapercake_hellokitty_visittgave

Jeg har aldri laget dette tidligere, og hadde ingen fremgangsmåte – så “veien ble til mens jeg gikk”  ♥ Kjøp bleier i passe størrelse, og start med å rulle en bleie som festes sammen med vanlig strikk. Deretter festet jeg flere og flere bleier utenfor denne, og bygde den jevnt og symmentrisk større. Smett på strikker rundt innimellom, da er det enklere å holde kontroll på bleiene. Når jeg hadde fått passe størrelse på rundingen bygget jeg ut med bleier kun på sidene, da ansiktet til HelloKitty har litt oval fasong (se bilder) Ørene laget jeg ved å rulle en bleie, og deretter feste et par bleier til rundt disse. Jeg kuttet hvit kartong i 7cm brede striper – og festet disse rundt alle delene mine. Limes sammen med teip&dobbeltsidig teip. Dermed kan jeg feste sammen delene /støtte med dobbeltsidig teip etterpå.bilde-38_bleiekake_diapercake_hello_kitty

To ruller med bleier (2bleier i hver), med papirstrimmel rundt ble små bein, og disse festet jeg til kroppen (en sirkel av bleier) med dobbeltsidig teip. Da denne bleiekake skulle ut på lang kjøretur festet jeg litt sammen grillpinner i passe lengde, som jeg limte fast på toppen av kroppen for ekstra støtte. Det store hodet limte jeg fast på toppen med dobbelsidig teip, de to ørene på toppen av hodet, og armene under hodet. Ta-taa! Deretter kommer det morsomme, en silkesløyfe festet foran det ene øret (dobbeltsidig teip), og øyne klippet av sort kartong. Værhår klippet jeg også til av sort kartong, og midt i ansiktet festet jeg en supersøt lyserosa smokk (smatt den bare innimelllom bleiene)bilde-39_hello_kitty_diapercake_bleiekakeJeg kjøpte 4pakker bleier, og dermed hadde jeg mange igjen da jeg var ferdig med HelloKitty. Da laget jeg en klassisk bleiekake av resten, og plasserte HelloKitty på toppen av denne!

Til transporten pakket jeg bleiekake inn i cellofan (kjøpt på SøstreneGrene)

Det var det hele – jeg håper innlegget kan være til inspirasjon!  ♥

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...