{ DIY // Bokstav til barnerommet }

tips til barnerommet - lego bokstav dør diy

Happy day!

tips til barnerommet - lego bokstav dør diy

Jeg håper du har en vidunderlig dag! Kanskje har du ingen store planer – men tid til å slappe av og kose deg sammen med familien? DET er gull verdt! Nylig kjøpte jeg et par bokstaver til gutta – og tenkte å tipse om hva vi gjorde med de!

tips til barnerommet - lego bokstav dør diy

Jeg kjøpte disse tre-bokstavene på Skeidar, der hadde de heldigvis både L & D. Gutta ble SÅ glade! Vi leita i sammen etter massevis av små legoplater, og når vi hadde funnet mange nok i rett størrelse blant lego´n til gutta fant jeg fram superlimet. Og limte de fast! Da gutta våkne morgenen etter (de var ikke med på superliminga) var de utrolig ivirge etter å leite etter figurer de hadde lyst til å ha på sin bokstav – SÅ stas!! Det er et par dager siden jeg knipset bildene, og nå er bokstavene MYE fullere, hihi. Supergøy!

tips til barnerommet - lego bokstav dør diy

Disse er kjempefine å ha på døra til barnerommet, så ser man hvem sitt rom det er ♥ Siden det kun er platene som er limt fast kan de endre på figurene som de selv har lyst.

Håper det var til inspirasjon – gutta våre ELSKER lego for tiden – og disse bokstavene var midt i blinken!

Fiiiiiiiiin lørdag til deg! ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...