{ diy // herlig skilt // bryllup }

KL5A9649 copyPlanlegger du bryllup, eller annet stort selskap? Hva med å lage et HERLIG skilt – shabby chic? Jeg snekret sammen dette til inspirasjon i forbindelse med et dessertbord – sååå gøy! Jeg fikk hjelp av drømmemannen til å sage denne gangen, så dette gikk kjemperaskt ♥ Men du fikser det fint på egenhånd også, gjort på 1-2-3!

Har du litt gamle materialer liggende i hagen er dette perfekt å bruke, alternativt kjenner du sikkert noen som har det! Her har jeg brukt noen gamle gjerdestolper som er rimelig (!) slitne, samt et par planker som har ligget ute en sesong. Dermed har alt en herlig grå farge, og gjerdeplankene hadde også litt veldig slitt hvitmaling igjen. Perfekt!

Sag plankene i ulike lengder, og med spiss i ene enden. Deretter spikrer du plankene til en stolpe av noe slag – og mal deretter det du ønsker på de ulike plankene! Her har jeg brukt hvitmaling som jeg har brukt på veggene inne, men du kan like gjerne bruke feks hobbymaling. Det du måtte ha for hånden! ♥ Kjempestilig detalj i bryllupet, som samtidig viser gjestene veien. Perfekt!

Ønsker deg en HERLIG dag i dag, og kos deg med planleggingen av drømmebryllupet ♥ Jeg må bare få beklage til alle som venter på svar på mail etc, småtassene har fri ifra bhg  – så det blir desverre lite pc-tid.

Stor klem! ♥

No Comments

Leave a Reply