DIY påskeeggkurv // Eggjakt

Lage rimelige små kurver til små påskeegg selv? =)

I fjor laget jeg noen små kurver barna kunne samle sammen alle de små påskeeggene i – de fungerte kjempebra!! Tidligere har vi gjerne brukt en stor piknik-kurv som barna samlet alle eggene i, og deretter delt – men denne gangen stod det i brevet fra påskeharen at hvert barn fikk hver sin farge på egg å lete etter. Dermed tenkte jeg det passet perfekt at de fikk hver sin lille kurv også!

Jeg hadde ikke spesielt lyst til å bruke penger på disse kurvene – dermed laget jeg noen selv isteden. Til å lage kurvene brukte jeg rett og slett de største tomflaskene vi hadde; det ble perfekt størrelse! =) Jeg skylte brusflaskene, deretter klippet og skar jeg i de – i fasong til et håndtak – og deretter noen ører foran på kurven slik at de kunne se ut som små harer. Plasten er såpass tynn at det gikk fint å kutte/klippe =) Da alle kurvene var klare, fant jeg frem spraymaling i forskjellige farger – og sprayet kurvene i ulike farger. Da spraymalingen var tørket tegnet jeg på et lite ansikt med en svart sprit-tusj på hver av kurvene, og skrev navnet til hvert barn på håndtaket til hver kurv. Til slutt knøt jeg fast et silkebånd i den fargen de hadde fått tildelt på eggene sine =)

Kurvene fungerte supert, og var populære blant barna. Koselig! =)

Kos deg med masse med forberedelser til påske ♥

Stor klem!

// mer påskeinspirasjon? Alle innlegg i kategorien påske finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...