{ DIY // PIŃATA // COWBOY // ANGRY BIRD }

DIY pinata cowboy komp

Jeg håper du har en DEILIG dag!

Tidligere har jeg vist bilde av pinataen vi laget til bursdagen til Daniel – her er en collage som viser trinn-for-trinn hvordan du kan lage tilsvarende selv. Håper den kan være til inspirasjon! Jeg hadde som tidligere nevnt helt glemt bort pinata, men da Daniel sa at han ønska seg det (jeg lurte egentlig på hva han ønsket seg i bursdagsgave) – var det jo klart vi laget istand! Eller, dvs denne gangen var det storebror som laget mesteparten (5år) Perfekt!

Vi har brukt en stoooor ballong (Europris), blåst denne opp og knyti den. Festet hamp/tråd i knuta for oppheng. Deretter har vi blandet mel og vann til en tykk “suppe”, og dyppet avis (reklame) biter oppi – som deretter festes utover på ballongen. Dette er det bare å fortsette med i ekte “art-attack-stil” helt til ballongen er usynlig, lag den gjerne litt tykk (lag på lag) – da tåler den mer. Så er det bare å la den tørke – dette tar minst et døgn. Beregn gjerne litt mer! Ofte sprekker det opp litt, vi har derfor tatt en ny “runde” kvelden etter for å være sikker på at alt er dekket. La den deretter tørke minst et døgn til. Da den var tørka spraya jeg den med svart maling, og lot den tørke litt til (det er egentlig ikke så mye jobb å lage en slik pinata, men det tar litt tid siden den må tørke innimellom…! ♥

Så er det bare å sprekke ballongen/skjære hull/åpning i den med en kniv! Fyll den med godteri eller småleker, og den er klar ♥ Vi har pyntet den i litt cowboystil =) Jeg printet ut AngryBird-ansikt på kartong (print ut bildet under om du vil lage likt), klippet rundt og festet med dobbeltsidig teip. Pinataen fikk også en cowboyhatt og tørkle, hihi!

angry bird pinata ansiktJeg håper dagens innlegg var til inspirasjon – vi synes det er kjempegøy med pinata i barnebursdag! (det trenger ikke være mye fyll inni, mesteparten av moroa er å lage den istand og KNUSE den, gutta ELSKER det!)

Have fun! ♥

Stor klem

KL5A1959-kopier-copy-komp copy copy

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...