{ DIY // skilt // cowboybursdag }

KL5A1686 copy komp

Jeg håper du har en DEILIG dag! Her går det i ett om dagen – all ledig tid går med til boka (JukseSuperMamma) – veldig spennende ♥ På fredag blir det kakekurs igjen – jeg gleder meg! Da er det duket for basickurs, dette er et utrolig givende kurs da flesteparten aldri har trukket en kake med marsipan tidligere – og lager DE lekre kakene!! Gleder meg ♥

KL5A1786 copy komp

Tiden har helt forsvunnet – så jeg har helt glemt å dele bilder ifra cowboybursdagen til store lille bursdagsbarnet vårt! Her kommer et par bilder fra barnehagebursdagen – jeg laget istand noen eeeeenkle skilt til selskapet, disse er laget på 1-2-3! Jeg har brukt planker vi har hatt liggende ute, dermed får det den rette “slitne” look´n – helt perfekt! Så har jeg saget de skrått til pil i enden, og skrevet på med tusj (kan evt droppe å sage til pilene om man vil ha en enklere variant) SÅ enkelt, og så effektfult! Anbefales ♥

Ønsker deg en DEILIG dag! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...