{ DIY stilige lamper til stua }

Jammen ble det mørkt overalt da jula ble ryddet vekk!

Noe av det jeg liker aller best med julepynten er alle lysene =) Det blir så tidlig mørkt på vinteren, så det å ha lys i vinduene, på juletreet – og ikke minst mange smålys overalt ellers er noe av det jeg liker aller best. Personlig pleier jeg gjerne å dekorere med grønn girlander rundt peisen, langs gelenderet i trappa osv – og har da i tillegg en del lyskjeder som dekor sammen med girlanderne. Når alt dette da ryddes bort når jula er over, blir det brått så mørkt overalt!

Vi har foreløpig nesten bare taklamper rundt omkring i huset, men akkurat i stua har vi et par vegglamper.

Jeg har snekret disse lampene – og jeg elsker de! =)

De var enkle å lage, anbefales! =)

Lampene har jeg snekret sammen av litt drivved som jeg har funnet på tur sammen med mamma, og en planke som jeg har kuttet til passe lengder og beiset. Det er det hele! Ja, jeg kuttet til litt på tur-funnene mine slik at de skulle passe fint til oppheng for lampene, men det eneste jeg har gjort er altså å kutte til, og skru sammen. Ja, og borre hull til oppheng. =) De superkule pærene har jeg kjøpt på ClasOhlson, der kjøpte jeg også stoffledningene.

Jeg er kjempefornøyd! Tenk at man kan lage sine egne lamper, herlig =)

Jeg ville bare tipse om hvor enkelt det er å lage lamper selv, her er det virkelig bare fantasien som setter grenser! Personlig er jeg glad i den litt rustikke stilen, dermed passer det fint med drivved og plank hos oss – men lamper kan lages av nesten hva som helst =)

Have fun!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...