{ DIY tips til stort bilde/bilder på veggen }

 

Etter at jeg viste litt bilder av hvordan jeg hadde pyntet inne til jul kom det mange spørsmål om bilderamma vi har hengende over den gamle sofaen ved pianoet. Dermed tenkte jeg det var på sin plass å skrive litt mer om dette siden så mange lurte! =)

Først av alt; hjertelig tusen takk for så gode ord!

Kjempekoselig at så mange likte dette ♥

Det er ikke så lenge siden disse bildene kom opp på veggen, som du kanskje legger merke til er mange av bildene knipset da jeg tok litt bilder av gutta til årets julekort =) Vi syntes området over den gamle sofaen var ganske tomt, vi hadde lyst til å finne på noe her – men var ikke helt sikre på hva. Etter å ha tenkt litt på det ble altså dette resultatet! =) Det er IKKE en stor ramme, men mange ulike rammer ifra IKEA som er satt inntil hverandre! =)

Jeg hadde lyst til å ha noe som rommet litt, men samtidig synes jeg det er koselig å kunne ha litt familiebilder på veggen. Skal man forstørre et digert bilde er man veldig bundet av å ha dette oppe lenge – men med denne varianten er det fullt mulig å skifte ut litt bilder innimellom om man føler for det (kan jo bare printe ut selv!)

Mamma´n min var med meg på IKEA, og var utrolig tålmodig med meg mens jeg prøvde ut uendelig mange ulike kombinasjoner av ulike rammer før jeg endelig bestemte meg (hjertelig takk for hjelpen mamma! ♥ ) Da vi endelig hadde kommet frem til en fin kombinasjon med rammer knipset jeg bilder av sammensetningen på mobilen, ellers hadde jeg garantert ikke husket det når tiden kom for å henge det hele opp på veggen hjemme =) Dette er dermed altså mange ulike varianter av en bilderammeserie fra IKEA; jeg har fjernet innlegget i de avlange rammene (egentlig ment til 3 bilder under hverandre), og i flere av de mindre rammene har jeg også fjerne innlegget for å skape litt variasjon. Det kommer ikke så tydelig frem på bildet, men i de firkanta rammene sitter bildet “bak” i ramma, og gir en kjempefin dybdeforskjell til bildene, bilderammene har også ulik tykkelse på rammene slik at det er en fin variasjon i det hele! (kommer dessverre ikke godt frem på bildet) Anbefales absolutt, vi er kjempefornøyde!

Igjen, hjertelig tusen takk for så gode ord! ♥

Koselig å se på julebildene av huset igjen, nå er alt ryddet bort og huset føles en smule tommere, haha! =)

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...