{ diy // velkommenskilt // barnedåp // tavle }

skilt barnedåp tavle DIY

I barnedåpen til herlige tantebarna mine tok jeg med en stor tavle jeg vanligvis bruker når jeg holder kurs – og tegnet på den slik at den passet til dåpen! Det gikk litt hurra-meg-rundt – men jeg fikk nå skrevet et skilt ♥ Jeg tegnet søteste lille fuglen vakre søstra mi  hadde på klistrelappene bak på invitasjonene – elsker å hente inn slike detaljer rundt omkring! Tavla stod plassert utenfor huset og ønsket velkommen ♥

Fortsatt herlig lørdag til DEG!

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...