Donut-tavle // Gratis print tekst

Det har kommet flere spørsmål om jeg kan dele teksten jeg laget til donut-tavla vår, og selvsagt kan jeg det =)

Da jeg delte blogginnlegg med bildedryss av dessertbordet i bursdagen til Lukas, skrev jeg også litt om donut-tavla vi snekret. Gjentar dette under, om du ikke har lest om den tidligere =)

Vi laget donut-tavle! Eller donut-vegg, eller hva man kan kalle det? Jeg brukte helt enkelt en plate vi hadde liggende (en sidevegg til øvre kjøkkenskap) – den var dermed super-enkel å lage! Siden den allerede var ferdig behandlet, gjensto det bare å lage alle “knaggene” til å henge alle donutene på. Dette laget jeg ved bore hull i platen, og feste små pinner inni! Jeg startet med å måle opp hvor jeg ønsket at knaggene skulle være, deretter fant jeg fram pinner (grillpinner), og kuttet disse i passe lengde med en avbiter. Så boret jeg hull i platen min (størrelse på boret passet overens med tykkelsen på grillpinene). Deretter gjensto det bare å hamre fast alle de små pinnene/knaggene!

Til slutt designet jeg teksten “Donuts” i photoshop og printet ut, klippet rundt og limte fast på toppen av platen. Enkelt, raskt og rimelig. Gøy med litt andre varianter på dessertbordet!

Klikk på bildet over et par ganger, da blir det større og egner seg fint til utskrift. Jeg skrev ut på vanlig kopiark a4 størrelse, men her kan du selvsagt bruke hva du vil. Deretter klippet jeg rundt teksten og limte fast til tavla =)

Du finner alle innlegg fra denne bursdagen / donut-party samlet HER

Kos deg med forberedelser!

Stor klem =)

// mer gratis print finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply