{ Double Trouble // lite reisebrev fra spania // photoshoots }


KL5A3686 kopier komp copy

Jeg håper du har hatt et fantastisk par dager ♥ Selv er jeg så heldig at jeg har vært på en liten jobbtur til verdens beste tvillingsøster – dermed har de siste dagene forsvunnet totalt! Hun bor i Spania, så vi treffes desverre altfor sjeldent – men nå jobber vi på bok i sammen (JukseSuperMamma) så i det siste har vi vært oftere sammen, hvilket jeg selvsagt er veldig takknemlig for ♥ Digger den jenta!10922553_781926388555018_4320626182881969154_n

Turen har ikke blitt voldsomt avslappende kan du si, men du og du SÅ utrolig gøy!! Dere som kjenner oss vet jo at vi er veeeeeldig like, og til tider en smule hypre – så du kan tro vi har fått utrettet masse ♥ Vi har fått knipset mange bilder til boka, på bildet over er det forresten litt “behind the scenes” ifra shoots. Bildene i dette innlegget har jeg knipset med iphone, og har ligget på instagram-profilen min, @tonerosedesign ♥

10933926_780821461998844_7594351615321312884_n

Vi hadde egentlig basert oss på mye fotografering ute, men tror du ikke det regnet halvparten av tiden jeg var hos Elisabeth?? Det regner jo en gang hvert jubelår hos henne, så max flax kan du si ♥ Meeeeen, det var nok meant to be – for vi benyttet selvsagt tiden til å knipse mange bilder inne, og da kunne jo vi jobbe nattestid også siden studiolyset selvsagt fungerer like fint klokka fire på dagen som fire på natta ♥

Søndag morgen var vi en tur på antiktivtetsmarked på jakt etter props, og der kjøpte vi oss varme belgiske sirupsvafler som er det du ser på bildet over – nam! 1625628_781090705305253_8238683624565800231_n

Bildet over er ifra den ene av søndagens shoots – hahahahahahahaha, det var selvsagt IKKE meningen at det skulle være røyk der…

Ooooops! ♥

Nedless to say – vi har storkost oss!!!

….men nå må jeg sove litt snart, 2-3t søvn i døgnet er virkelig IKKE nok ♥

Beklager så masse til alle som venter på svar på mail – jeg svarer så raskt jeg rekker! Hjertelig tusen takk for henvendelsen din! …husk å sende meg mail om det er noe du lurer på, jeg rekker desverre ikke å lese/svare på meldinger i innboksen på facebook osv – min mailadresse er ToneroseDesign@gmail.com

Jeg ønsker deg en DEILIG torsdag i morgen, sweet dreams!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...