{ Drømmebordet vårt – hjemmelaget! }

KL5A8774 kopier copy

God kveld ♥ Har du sett spisestuebordet vårt? Nå har vi endelig fått det i hus igjen, jammen deilig å få flyttet alle tingene inn i det nye huset! For en liten stund siden snekret vi oss et nytt spisestuebord, vi ønsket en skikkelig grov/rustikk feel på det – og det synes jeg vi fikk til! Dette var et skikkelig familieprosjekt, kjempegøy! De vakre lyktene kommer forresten fra Martines Landhandleri i Kongsberg, og “skinnfellene” har jeg kjøpt på Stoff & Stil – perfekt å kunne kjøpe stoff istedenfor ekte vare.

KL5A8738 copy

Om det er noen som ønsker DIY på dette bordet er det bare å rope ut, jeg knipset noen bilder med mobilen underveis – så kan selvsagt gjerne vise frem hvordan vi laget det. Artig å lage noe i sammen hele familien, småtassene syntes det var VELDIG gøy ♥ Jammen ble det himla mye rimeligere enn å kjøpe ferdig også, vinn vinn.

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre – her koser jeg meg med planleggingen av lanseringseventet til boka JukseSuperMamma. Gleder meg SÅ til å kunne fortelle mer om dette – og til slutten av November!! ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...