Ekstra kake til skjønne lille Robinsonbabyen { Dåpskake }

IMG_5072

Velkommen til ToneroseDesign ♥  For en liten stund siden var jeg så heldig å få lage dåpskaker til skjønne lille robinsonbabyen, dvs sønnen til Christina Celeste og Hans Christian. De traff hverandre da de begge var med på Robinsonekspedisjonen, og har nå fått en skjønn liten gutt ♥ Vakre lille babyen fikk det nydelige navnet Noah Matheo ♥ Jeg laget et par kaker, en klassisk 2etg ekstra hvit dåpskake, med vakre mintgrønne blomster og babystash i kjent ToneroseDesign-stil – samt denne litt utradisjonelle dåpskaka, kjempegøy! ♥ Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_5075

Denne kaka fikk jeg helt frie tøyler på, artig! ♥  Selve kaka var forresten rød fløyelskake med hvit sjokolademousseostekrem. Jeg formet kaka som en øde øy, såklart! hihi. Dekket med spiselig sand, skjell laget av ekstra hvit marsipan, og også palmer. Hihi! Palmene er også laget av marsipan.

IMG_5073

Søte lille dåpsbarnet laget jeg i marsipan, ved å bruke en silikonform (se under fanen “mine favoritter” for link) , og plasserte han i noen palmeblader ♥

IMG_5076

Kjempegøy med litt utradisjonelle kaker – det er jo klart man må ha en Robinson-kake i barnedåpen, når lille prinsen har en så herlig historie!!

IMG_5079

Jeg printet ut et spiselig bilde med logoen ifra tv-serien også, tenkte det var en søt detalj ♥  …ja, og laget et hjerte på kaka!

IMG_5072

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage kakene til den store dagen, det var en ære! ♥ …etter hva jeg har hørt ble dagen ekstra spesiell også, da den stolte pappa’n fridde til skjønne mamma’n på dåpsdagen! ♥  Hjertelig tillykke!! ♥

Ønsker DEG en herlig dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply