Elefant-trykksaker til barnedåp, såklart! hihi.

trykksaker barnedåp baby elefant lyseblå

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Husker du at jeg viste bilder av en nusselig marsipan elefant-cupcake-stativ-topper med bittelille ballongen? Og en elegant 2etg dåpskake med elfant på den spiselige ramma? Til samme dåpen laget jeg også littegrann trykksaker – og her er noe av det! (bilder knipset med mobilen) Såklart med nusselige lille elefanten ifra invitasjonene!! Kjempegøy med gjennomførte detaljer – mamma’n til lille William ordnet istand en NYDELIG barnedåp! ♥ Håper innleggene kan være til inspirasjon til andre som planlegger barnedåp eller navnefest ♥

Jeg håper dagen din blir strålende, det vet jeg min vil bli!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...