Elegant bryllupskake 3 etg { Detaljer i Blått }

IMG_6304

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage bryllupskaken til herlige Ingvild og David Gabriel. Hjertelig tusen takk, det var virkelig en ære! ♥ Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_6300

Skjønne Ingvild jobber i bhg til småtrolla mine, så det var ekstra stas å få lov til å lage denne kaka ♥  De hadde vakre rene invitasjoner, med et flott monogram på forsiden. Dette var det klart vi måtte ha med på kaka! I bryllupet kom det til å være detaljer i blått, dermed var det en selvfølge å hente dette inn i kaka.

IMG_6294

Monogrammet malte jeg på kaken med blå matfarge. All pynt laget jeg i marsipan, hvite fantasiblomster med sølv og blå perler i midten. På kaka festet jeg også litt detaljer for å minne om vakre broderiet/mønsteret på kjolen til bruden, her har jeg brukt miniperler, hvitt spiselig glitter etc.

IMG_6298

Det var det hele for i dag, jeg håper du likte dagens kake!

Kjempekos at du tittet innom bloggen min i dag  – jeg ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply