Elegant bryllupskake inspirert av kjolen // perler og roser

IMG_3197_bryllupskake_hvit_rosa_roser_perler

Jeg håper du har en strålende søndag i dag, og koser deg sammen med de du aller helst vil være sammen med! ♥ Dagens kake er en bryllupskake jeg var så heldig å få lov til å lage for en stund tilbake, inspirert av vakreste brudekjolen og bordpynten. Elsker å få lov til å hente inn personlige elementer i kakene jeg lager! Dette var et vakkert bryllup, hvor nydelige brudeparet pyntet bordene med skjønne kandelabre med en “ball” av roser på toppen, og nydelig perlerkjeder hengende mellom armene. Dette var inspirasjonen til den øverste etasjen på kaka, all pynt laget i marsipan. Vakre drømmekjolen inpirerte den tredje etasjen, mer personlig kan det ikke få blitt – kjempegøy! Denne kaka var det mange detaljer ifra bryllupet i, bla monogrammet/bokstavene. Til å lage bord mellom etasjene har jeg brukt en skjønn FirstImpressionform fra FestFabrikken, elsker (!) denne forma! Nederste etasje har jeg pyntet ved å bruke en sjablong og royal icing (pisket eggehvitte og melis) som jeg har farget lyserosa ♥

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka, det var en ære! ♥

Ønsker DEG en fortsatt deilig søndag!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...